Hogyan kell a gyerek születése után helyrehozni a nemi életet?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 12. 07:41
1/10 anonim válasza:
Mire gondolsz pontosan,mivel van gond?
2/10 anonim válasza:
Sehogy nem kell "helyrehozni" egyszerüen úgy kell folytatni, mint terhesség/szülés elött.
3/10 anonim válasza:
Nem vagy szexi? Lóg a melled? Túlsúlyos vagy? Gyerekkel alszol? Mi a gond?
4/10 anonim válasza:
Helyrehozni? Miért? Terhesség alatt van szex, utána mehet orál pl, aztan ha lehet behatolás rendes szex. Ez folyamatos, nincs mit helyrehozni ha kívánod a parod, akkor le se állt.
5/10 anonim válasza:
Úgy,hogy sokat bszélgettek ról, kinek mik az igényei, és mgpóbáljátok összhangba hozni őket.
6/10 anonim válasza:
3x szültem mi kb 4 hetet bírtunk ki a szülés után, a 3.babát 2 éve szültem, 25 éve vagyunk együtt szerencsére ezzel sosem volt gondunk, pedig azért 25 év 3 gyerek hagyott nyomot az emberen😁
7/10 anonim válasza:
4 hét? Remélem elkaptál egy jó kis méhfertőzést.
8/10 anonim válasza:
Én sem értem mit kell ezen helyrehozni, olyan, mint az autó amit nem használsz 6-7 hétig, mikor lehet beleülsz és mész, ahogy előtte
9/10 anonim válasza:
Hát azért annyira nem egyszerű. Van, akinek tág marad ott lent szülés után. Van, akinek évekig fáj a szex, van, aki évekig nem kívánja, van aki szülés után csak az anyukát látja benne.
10/10 anonim válasza:
7 nem nemkaptam el semmit
Itt ez a sok jóindulat ami bennetek van, csodálatos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!