Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Baj ha nem szeretnek gyereket?

Baj ha nem szeretnek gyereket?

Figyelt kérdés

Nem szeretem oket, koloncnak ereznem.

Onzo vagyok hozza.

Hogy fogadtassam el a kornyezetemmel akik allandoan ezzel nyaggatnak?

2021. ápr. 4. 18:26
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
98%
Sehogy. Miért kéne ezt bárkivel elfogadtatni? Sose értettem ezeket a kérdéseket.
2021. ápr. 4. 18:29
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Az magánügyed, hogy akarsz-e gyereket vagy sem.

Éppen ezért nem tartozik másokra, nem kell velük elfogadtatni, söt erröl még beszélni sem kell velük.

Egyedül a pároddal kell megegyezni.

2021. ápr. 4. 18:31
 3/20 A kérdező kommentje:
Mert meg nem hallgattad a csaladomat ahogy allandoan ezt kerdezgetik :D
2021. ápr. 4. 18:31
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezgetni is fogják sajnos, ameddig terméketlen nem leszel. Az ilyenek sosem fogják elfogadni. El kell engedni a füled mellett, úgyse tudnak semmit tenni ellene.
2021. ápr. 4. 18:44
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Egyik füleden be, a másikon ki. Vagy felállsz és otthagyod őket, ha felhozzák a témát.

Én személy szerint bár anya vagyok, de azt mondom, hogy ha te így érzed, ilyen vagy, akkor őszintén tisztellek azért, hogy nem vállalsz gyereket és teszed tönkre a saját és az ő életét is azzal, hogy vállalod, csak mert a családod, vagy az emberek szerint kell. És ezt ne vedd bántásnak. Ezt arra értem, hogy sokan úgy vállalnak gyereket, vagy több gyereket, hogy más célok miatt és nem azért, mert tényleg szeretnék, vagy alkalmasak rá. Mindenki döntse el maga, a saját maga ismeretében, hogy mire képes, mit szeretne.

Nekem egy gyerekem van és nem akarok többet. Egyszerűen nem érzek elég türelmet, elég kitartást, hogy több legyen. Az egészségem se olyan, horror volt a terhességem, a szülésem, anyagilag is egy gyerek felnevelésére vagyunk alkalmasak, hogy mindent megadjunk neki. Tiszta szívemből szeretem a fiamat, az életemet is odaadnám érte, de ha lenne még egy gyerekem, nem tudnám elölről kezdeni az egészet. És nem is akarom. Igen, én is hallgatom, hogy ó, hát ők ha tehetnék, biztos vállalnának még egyet, meg egy gyerek nem gyerek, testvér kell a gyereknek, én is elengedem ezeket a fülem mellett. Addig, amíg én szülöm meg, én nevelem fel, addig had' döntsem el én, hogy szülök, nem szülök, ha igen, hányat. Egy gyereknek megfelelő anyagi és érzelmi háttér kell ahhoz, hogy biztonságosan felnőjön. Ehhez meg érett gondolkodás kell, hogy valaki ezt felfogja. Nem mindenki ilyen gondolkodású.

2021. ápr. 4. 18:49
 6/20 anonim ***** válasza:
83%
Mond azt steril vagy.
2021. ápr. 4. 18:57
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Én tanár vagyok, de szerintem sokkal jobb lenne a világ, ha mindenki csak akkor vállalna gyereke, ha megvan hozzá a megfelelő fizikai, szellemi, érzelmi és anyagi háttér. Nem való mindenkinek gyerek, kívülálló meg azt gondol erről, amit akar.
2021. ápr. 4. 19:03
 8/20 anonim ***** válasza:
13%
Egy gyerek nem kolonc, max neked. Egyébként meg senkinek nincs köze hozzá h akarsz e gyereket v nem. Ne lovagolj ezen, nem kell bizonygatnod senkinek h dönthetsz úgy ahogy akarsz, ennyi. Engem is piszkáltak vele, főleg amikor már férjnél voltam és még nem jött a gyerek. Én a végére már csak azt mondtam nekik h majd akkor lesz gyerekem ha akarok... utána nem firtatták.
2021. ápr. 4. 19:04
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, egyébként mondd meg nekik, hogy szálljanak ki a hüvelyedből meg a méhedből. Így, durván.
2021. ápr. 4. 20:17
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Miért lennél önző? Nem vagy az. Nem akarsz gyereket és kész.
2021. ápr. 4. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!