Születhet egészséges gyermek első unokatestvérektől?
Sziasztok!
Most azokhoz szólok aki hasonló helyzetben volt már, és érdekelne a tapasztalataik.. Kinek milyen tapasztalata van a gyermek válalásról, illetve mennyire fogadta a család jól vagy igazából minden érdekel. Aki tapasztalt hasonlót kérem meséljen, akár a legelejétől hogy ki hogy lett így. És kérem azokat akik jönnek az "úristen vérfertőzés" (nem, nem az) "undorító" meg sorolhatnám megnyilvánulast akarnak azok menjenek tovább. :)
Születhet..meg beteg is.
Én úgy gondolom mindenki tegye azt ami boldoggá teszi, amíg nem árt vele másonak. Legyetek együtt, a kutya se bánja, DE NE VÁLLALJATOK gyereket. Mert azzal már igen is árthattok, méghozzá a sajàt gyereketeknek. Még ha egészséges gyerek is születik ebből a nászból, hordozhat olyan génhibàkat ami majd az ő utódainál jön ki. Ne basszàtok el mások életét.
Sérült gyerekekkel foglalkozok, és igen gyakran talàlkozok unokatestvér szülőkkel.. egy sérült gyerek nem jó móka, és sem a genetikai szűrések sem a későbbi vizsgàlatok nem garantálják hogy nem lesz baj.
És igen is ez vérfertőzés, mi sem bizonyítja jobban, mint , hogy feltetted ezt a kérdést.
Ne lègy hülye, ne csessz el életeket.
Sokan csinálják? Igen
Sokan megússzák? Igen
Ez vigasztalni fog ha te épp azok közé fogsz tartozni, akik nem úszták meg?
Egyébként az engem is érdekelne, hogy unokatesok, hogy a fenébe gerjednek egymásra?! Nem számítva azokat az eseteket, amikor nem tudják, nem ismertek egymást gyerekkoruktól és már az után derül ki, hogy összejöttek.
De most komolyan. Nekem is van unokabátyám. Tok jó pasi. De soha eszembe nem jutott volna és neki se. Sőt mindig együtt nezegettuk a strandon a csajokat/pasikat. Pedig amúgy mi is aludtunk egy agyban is a nyaralóban amikor mind a két csalad lent volt meg volt tényleg minden ilyen szitu, de fel sem merült soha hogy testvéri viszonynal másabb legyen köztünk. Ez mennyire beteg dolog már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!