Születhet egészséges gyermek első unokatestvérektől?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Most azokhoz szólok aki hasonló helyzetben volt már, és érdekelne a tapasztalataik.. Kinek milyen tapasztalata van a gyermek válalásról, illetve mennyire fogadta a család jól vagy igazából minden érdekel. Aki tapasztalt hasonlót kérem meséljen, akár a legelejétől hogy ki hogy lett így. És kérem azokat akik jönnek az "úristen vérfertőzés" (nem, nem az) "undorító" meg sorolhatnám megnyilvánulast akarnak azok menjenek tovább. :)
A másod unokatestvérnél viszont semmi kockázat nincs.
2021. ápr. 3. 20:49
12/33 anonim válasza:
Ilyen házasságból nem csak fogyatékosok születhetnek,de zsenik is. Ezer+1 példa van rá.Pl.zenészek,tudósok stb.A Google-ban biztosan utánalehet nézni.
2021. ápr. 3. 20:57
13/33 anonim válasza:
Dugj meg egy prostit kiszakadt gumival es ott a gyerek
2021. ápr. 3. 20:59
14/33 anonim válasza:
Te vagy az unokatestvérével szexelő bibliás kérdező? Apádéknak tálaltad már a nagy hírt?
Az első unokatestvérrel való szex pedig akkor is vérfertőzés, ha a fejed tetejére állsz is. De ha gnóm gyerekeket akarsz, csináld csak. Talán lesz ötből egy amelyik nem lesz elfuserált.
2021. ápr. 3. 21:04
15/33 anonim válasza:
Hetes ne beszélj hülyeségeket! Az állattenyésztésben se pároztatnak közeli rokon állatokat, maximum a tudatlan szaporítók. Sokan külföldi országból szereznek párt a hazai tenyésztésű állat mellé, hogy minél távolabbi vérvonalból legyenek a tenyészpárok. Még a hörcsögtenyésztők se pároztatnak unokatestvéreket.
2021. ápr. 3. 21:11
16/33 anonim válasza:
Te jó ég! Ez a kérdés komoly? És akik igennel válaszoltak erre?? Egyértelmüen nem normális, perverz , beteges! És igen, vérfertőzés!
2021. ápr. 3. 21:17
17/33 anonim válasza:
Az arány hogy egészséges lessz,a gyerek vagy sem az 50-50%,szerintem. Ismerösöm gyereke is beteges lett sajnos.
2021. ápr. 3. 21:18
18/33 anonim válasza:
Én nem voltam ilyen helyzetben, de akik "vérfertőzést" kiáltanak, azoknak elárulom, hogy kis hazánk bizonyos régióiban virágzik az unokatestvérek közötti házasság!
Még gyerek voltam, mikor a szüleim kitalálták, hogy költözzünk ki városból a szomszéd faluba. Egy 2000 fős kis sváb faluról van szó.
Gyerekként furcsa volt, hogy a falu 80%-a 3-4 vezetéknévből áll.
Most már értem miért!
Egyébként unokatestvérek a mai napig házasodhatnak is.
2021. ápr. 3. 21:35
19/33 anonim válasza:
Nézd meg a Habsburgokat ott eg családi sport.
2021. ápr. 3. 21:36
20/33 anonim válasza:
Hat pedig vérfertőzés... nézd meg a Hasburgokat meg egyebeket. De amúgy egy generáció fertőzése esetén valszeg semmi baja nem lesz a gyereknek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!