Ki hany evesen engedne a gyerekenek, hogy igyon?
Figyelt kérdés
Nalunk falun mar 14 eves kortol kinalgatnak, 13 evesen barba jarnak , bar nem lehet latni reszeg kamaszokat az uton.14 eves kor korul mar vendegsegben is kerdezgetik , hogy neked toltsek e, adjak e egy sort.. vagy locsolaskor 14-15 evesen palinkat adnak. Velem is ez volt ennyi idosen. De kivancsi vagyok milyen velemebyek vannak errol2021. ápr. 3. 17:18
11/18 anonim válasza:
Szerintem az ilyen "beleittam anyu pezsgőjébe Újévkor" nem számít ivászatnak.
15 volt a lányom, amikor a gimis barátnőivel elmentek szilveszterezni egyikőjükhöz. Ittak, nem csináltam belőle hatalmas ügyet. Sőt, később az volt minden szombat esti programjuk, hogy "felmentek a belvárosba" iszogatni (ne tegyünk úgy, mintha a fiatalabbakat nem szolgálnák ki).
Nem lett lecsúszott alkoholista, jelenleg másodéves rezidensként dolgozik.
12/18 anonim válasza:
Én a saját gyerekemnek 18 éves koráig nem adnék alkoholt. Ő vehet magának vagy szerezhet ahogy akar, de tőlem nem kapna. Ha elmegy egy buliba, ott pedig ha látja hogy mások isznak, akkor ő is fog, ez ellen nem tudok mit tenni. Beszélgetnék vele arról, hogy tanulja meg a saját határait, ne keverje a piákat stb.
14/18 anonim válasza:
6-7 évesen belekortyolt a sörömbe vagy az apja borába, de nem ízlett neki. Az első sörét 13 évesen itta velünk, egy nyár este. Cigit 9 vagy 10 évesen akarta kipróbálni, vettem neki, utálta, azóta se gyújtott rá.
15/18 anonim válasza:
Szulokent nem kínálnam direktben 17 éves kora alatt. Ex kamaszként tudnám, hogy amikor elengedem 15 évesen házibuliba, be fog seggelni. Ez egy ilyen műfaj.
16/18 anonim válasza:
12-13 éves koráig fanyalgott az alkohol (sör, bor) szagára is, ha az apja épp azt ivott. A likőrök se tetszettek neki. Aztán 14 évesen egy nyaraláson megkérdezte, megkóstolhat-e egy gyümölcsös sört. Megengedtük neki, kapott egy fél pohárral. Most 15 éves. Nem mondanám, hogy rászokott, de ha kér, a gyümölcsösből kaphat. A "normál" sörre, borra továbbra is fintorog.
17/18 anonim válasza:
A kilences számú hozzászólásra reagálok: mielőtt a szóhasználatomat kifogásolnád, érdemes lenne észrevenned azt, hogy szöveged tele van hibával, szóval nem a vita kedvéért, de mielőtt mást akarsz nyelvtani téren oktatni, megtanulhatnál helyesen írni:))
18/18 anonim válasza:
Én 15 évesen "rúgtam" be először azóta se jellemző rám az ivás, sőt szívből gyűlölöm. Nincs rám jó hatással, roncsol, és még drága is. Cigizni 16 évesen kezdtem el, és most tettem le majd 22 évesen, sajnos arra rászoktam anno kár volt érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!