Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha 25 évesen nem szeretne...

Ha 25 évesen nem szeretne valaki gyereket, akkor mennyi az esély arra, hogy ez később megváltozzon?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy itt vagy az ismerősi körökben van-e olyan, aki ennyi idősen mindenféle szempontból ellenezte azt, hogy gyereke legyen? Nem vágyott rá sosem, mert csak a terhet, a szabadság elvesztését látta benne, de aztán később ez megváltozott, elkezdett vágyni rá, és végül lett is gyereke. Olyanokra gondolok, akik az egyik legborzalmasabb dolgot látták a gyereknevelésben, aztán később ez teljesen megváltozott. Vagy aki ennyi idősen minden porcikájával tiltakozik, az valószínű, hogy sosem szeretne majd szülő lenni?

Illetve még arra lennék kíváncsi, hogy aki ennyi idősen szeretne majd gyereket, az valószínű, hogy később is fog vágyni rá?

2021. ápr. 1. 19:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
36%
Amiről 8-as ír, azt én is tapasztaltam a környezetemben, ismerős házaspár egyfolytában arról beszélt nem kell gyereket szülni erre a világra, aztán szétmentek és nemsokára más férfitől kettőt szült a hölgytag. Sok ilyet látok. Nekem is volt olyan párkapcsolatom, amiben nem akartam gyereket, mert nem nem olyan volt a partner, ilyenkor persze inkább nem mondja ki az ember az igazat, de a gondolataim sem azok voltak, hogy tőle nem akarok, hanem csak az, hogy nem akarok.
2021. ápr. 2. 15:45
 12/13 A kérdező kommentje:
Én pont magam miatt nem akarok, nem a párom nem a megfelelő társ hozzá. Sosem vágytam arra, hogy szülő legyek, taszít az az életforma.
2021. ápr. 3. 16:22
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Sosem vágytam rá.

32 vagyok, de ha belegondolok, feláll a szőr a hátamon.

A gyerekeket szeretem, és szeretem a szittelést is, de sajátot nem akarok.

Más 5-7 órán át ellátni egy gyereket, meg más 0-24-ben.

2021. ápr. 4. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!