Van rá esély, hogy bátyám megváltozik?
Sosem voltunk igazán jó kapcsolatban, régebben reménykedtem, hogy idővel változni fog, de inkább egyre rosszabb.
A lényeg az, hogy egyszerűen senkihez nem tud kedvesen szólni. Valamelyik nap hallottam, ahogy egyik barátjának beszélt rólam, hogy engem senki nem szeret a családban, és ő is csak azért visel el, mert nincs más választása. De szüleinkkel is hasonlóképpen beszél, és egyfolytában ráhagyják. Ráadásul, ha valami nem úgy van, ahogy ő akarja, akkor úgy rinyál, mint valami kisgyerek. Illetve mindig engem kér meg, hogy hozzak neki ezt-azt. Ha pedig ellent mondok neki, mindenfélének elhord.
Most lesz 19 (én pedig 16 vagyok).
" De szüleinkkel is hasonlóképpen beszél, és egyfolytában ráhagyják."
Lehet,hogy én vagyok ilyen értetlen,de ezt a mondatot nem értem.
Nem inkább a szüleidRŐL beszél úgy,mint rólad?
Egyébként esély mindig van,de egyáltalán nem biztos.
Lehet hogy pár év múlva megjön a lelkiismerete,de az is lehet,hogy élete végéig ilyen marad. Szóval bármi lehet.
4-es válaszoló vagyok.
Sajnos tudom, a fiam (15 éves) nem fog megváltozni,a nagybátyja is ugyanilyen, és ő már 26 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!