Mosipelus? Ez csak nekem gusztustalan?
Elég környezettudatos vagyok, és amire tudok figyelek, de ezt a mosipelust nem értem. Pl az én lányomnak régen volt hogy egy nap 4-5* kakilt hígat, nem is egy nagy darabot, de még most is szokott hígat mert sokat iszik meg sok rostot eszik. Olvasom, hogy áztatni kell meg ilyenek. Plusz a pisi is.
Most komolyan sorban áznak a kakás dolgok az útban vagy mi?
Mert gondolom nem xarosan rakod a gépbe, de komolyan léteznek emberek akiknek kedvük van napi 4-5 kakás akármit áztatgatni, meg sikálni, meg minden? És akkor ezen mi környezettudatos? Én elfolyatnék 5 hekto vizet naponta erre meg mosnék orrba szájba mert biztos nem nézem napokig a kakis dolgokat mindenütt. Aki ezt használ világosítson már fel, hogy hogy megy ez?Elképzelni se tudom hogy azzal teljen a napom, hogy a koszos pelenkákat áztatom meg dörzsölöm, hát nekem erre sose lett volna időm. Meg nem mennek soha sehova? Mi volt hogy egész napra elmentünk itthonról, vittem volna a retikülömben a kakis pelenkát vagy mi?
#20 a pelusokat külön mosom, nem a saját ruhákkal egyben, külön fertőtlenítős mosószerrel 60 fokon. Miután (mint ahogy leírtam) levakarom a kakát, csak nem mosom még elő külön.
Tekintve, hogy már lassan egy éve használom és még se fertőzés, se pirosodás, se büdösödés se semmi ilyesmi nem fordult elő, érdekelne az a sok baci, ami így tenyészne a pelusokon.
Ez a mentruációs bugyi már inkább érdekel..
Múltkor nézegettem a rossmanban is.
De nekem mióta császárom volt azóta első 2-3 nap ömlik, van hogy a super tampont óránként cserélem + betét..
Ilyen esetben is kibírna egy napot ugyan? Vagy akinek egy napot bír annak nem erős?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!