Mit tegyek, hogy a párom gyerekei kedveljenek, vagy legalább ne utáljanak?
Kedden lesz a nagy bemutatás, eljönnek hozzánk vacsorázni.
A kedvencüket főzöm, de ezzel nem hiszem, hogy megnyerném őket, mert az anyjuk sajnos gyűlöl és gondolom otthon is téma voltam már.
7 és 9 éves fiúk.
Gondoltam arra, hogy vennék valami játékot nekik, esetleg társast, amivel utána játszhatunk együtt. De túl kínos sem akarok lenni, aki nagyon nyomul. Van bármi jó tanácsotok az ügy érdekében?
Hát, így hogy gyakorlatilag miattad bomlott meg a családi egység, így igazából nagyon semmit.
Akármit csinálsz az elején egy banya leszel (elején=évekig).
Esetleg arra készülj fel, hogy főleg az apjukkal lesznek majd elfoglalva (akár szándékosan is, hogy téged kizárjanak). Ilyenkor szerintem legyél a háttérben, készenlétben, de ne nyomulj.
Szerintem jó ötlet valami finommal készülni és nekem a társas is tetszene.
25 évesen csak egy 2 gyerekes házas pasit tudsz összeszedni?
A gyerekek egy jó darabig utálni fognak. Ez ellen nem tudsz tenni semmit
Szerintem se a kedvencüket készítsd, mert a kedvenc attól is az, hogy anyu/apu/nagymama úgy csinálja, ahogy.
Legyen valami különlegesség, esetleg rendeljetek pizzát vagy amit szeretnek.
Apa, anya új partnere kb mindig az utalat targya fuggetlenul attol, hogy miatta ment tonkre a hazassag vagy sem. Nem kell megkedvektetni magad. Csak legyél velük normális. Ennyi az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!