Mit tegyek, hogy jobban kedveljenek az osztálytársaim?
Nem baj, ha jó cuccaid vannak, de én nem fogom a nyálamat csorgatni egy cipőért :). Itt is elég stréberek és sznobok vannak, egy négyesért már halál sértődött arcot vágnak.Persze én se mindig örülök neki, de azért nem fogok szívrohamot kapni.Leszarom és kész.:) Meg aki 2 cm vastag testtel rendelkezik, az elkezd nyávogni, hogy jajj, dehogy, nincs jó alakom, nézd már, itt van egy kis háj.Ilyenkor a szememet forgatom, hogy hogy lehet valaki ennyire ostoba? Facebookon elég hülyán beszélt velem egy lány, és azt írtam: Attól, hogy ilyen stílusban beszélsz velem, nem leszel menő.Ő elkezdi: Te hülye vagy? Nem vagy normális. Elég népszerű a "dikk" szó, de ettől nem lesznek jobb emberek, hogy ilyen hülyén beszélnek.Ezért is vagyok különc az osztályban, én ugyan nem követem a "sajnáltassuk magunkat, miközben megjátszuk magunkat és minden mondat végére dikk szót mondunk, de nem tudjuk, hogy igazából ez a szó mit is jelent." életmódot.Az is idegesít, és ez miatt is kkülönc vagyok, hogy elegem van a köszcsy, lávcsy, puszcsy szavakból.A köszönöm, a szeretlek (és nem cejetleek), és a puszi szó nem ismert? A HP miatt is különc lennék. Ha nem értek egyet valakivel, és nekem van igazam, az nem baj, mert mindig a menőknek van igazuk.
13 éves lány!
Tényleg elég nehéz nem figyelni rájuk, de muszáj ezt megtenni, és leszarni őket.:/ Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!