Mit tegyek, hogy jobban kedveljenek az osztálytársaim?
Nekem nincs bajom a Twilightal, de elmondhatom, hogy a Harry Pottert bárki megszeretheti, de a könyvet lusták elolvasni, csak úgy, mint a Twilightot.Meg szerintem picit irigyek rám, hogy nagyon szépen fogalmazok, az alsós osztályfőnökünk minden fogalmazás órán elmondta, és fel kellett olvasnom mindig a fogalmazást.
Ami nagyon rosszul esett: A barátnőm (Viki) azt mondta, hogy cseréljünk helyett, mert ő X Y mellett akar ülni.Mindig egymással röhögtek a szünetekben, én meg faképnél hagytam őket, és még ők voltak felháborodva, hogy mi bajom van.Azt mondtam semmi, és mentem tovább.Pff...És még nem is hívott meg a Viki hozzájuk beszélgetni, játszani, fagyizni, csak a többieket.Engem senki se hívott fel, hogy gyere át hozzánk ekkor meg akkor.Nagyon kiközösítve érzem magam, de nem baj.Majd visszakapják.Én mindig jó voltam hozzájuk, nem tudom mi a bajuk velem.Nem vagyok elég szép? Nincs BMW - m, és szép házam? Nem vagyok gazdag? Visszahúzódó vagyok? Gyakorikérdéseken lógok? Nem írok ribisen Facebookon? Ez lenne a baj? Hát jó.Ha ezért nem szeretnek, akkor legyen.Csak tudják meg, hogy ki az aki nem a pénzüket, hanem őket szereti.
Tényleg bocsi a hosszú válaszokért.
Én is 11 éves vagyok,és velem is pont így van.Mindenki olyan menőnek képzeli magát.Én mindig próbáltam jó ruhákba járni,de soha nem figyeltek fel rám,pedig mindig első tanuló voltam.Csak azért mert én vagyok a legalacsonyabb az osztályban nem kéne ennyire kigúnyolni.Vannak az osztályban nálam szegényebbek is,és őket mégse nézik le pedig még rosszabb tanulók mint én.Fele meg is bukott.Én őket soha nem néztem le.
Egyik lány osztálytársam mindig azzal jött hogy neki 13 telefonja volt és mindegyiket elrontotta és mindig vettek neki újat.Aztán meg azzal jött hogy neki van laptopja,csak az anyukája nem engedi hogy használja mert fél hogy elrontja.Soha senki nem látta.Már majdnem 1 és fél éve nem működik a számítógépje de ahelyett hogy mindig a divat után megy vehetne magának egy számítógépet.Nekem már több mint egy éve láptopom van és soha nem dicsekedtem,pedig lenne miért mert nekem volt az osztályban elsőnek laptopja.
Engem az egész osztály kicsúfol,mert nem olyan ruhákba járok mint ők,meg azért is mert alcsony vagyok.A szüleim szerint csak azért csúfolkodnak mert nem tudnak annyit mint én,s ez szerintem is így van.
Az a legrosszabb,hogy csak minket jó tanulókat néznek le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!