Ha közeli ismeretségi körben baba születik kinek illik javasolni a baba meglátogatását?
A szülôk szoktak meghívni ha ùgy èrzik már elég nagy a baba ahhoz, hogy látogatòt fogadjon, vagy nekünk kell, illik jelezni, hogy szeretnénk menni megnèzni.
Nálatok hogy volt?
Sajnos nem annyira közvetlen a kapcsolat, bár ellentèt sincs, szeretjük egymást ès szàmíthatunk egymásra.
Amikor 2 hónapos volt, akkor lett volna egy családi összejövetel a nagyszülôknèl, de ôk akkor kategòrikusan kijelentettèk, hogy csak ùgy mennek, hogy semmikèpp sem egyszerre, ès elôttünk, nehogy az èn gyerekeim otthagyjanak valami bacit, vírust. Nagyon fèltettèk a babàt, amit meg lehet èrteni, elsô gyerek.
Akkor ezt elfogadtam, aztàn meg ùgy elszaladt ez a 3 hònap, hogy szinte èszre sem vettem, közben mi is voltunk betegek, a gyerekek is, akkor itt ez a covid helyzet is...na meg nem is tudtam igazán eldönteni, hogy ha akkor ennyire elzàrkòztak, akkor mikor is van az az idô, amikor màr nem fèlnek. Igazàn most eszmèltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!