Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha közeli ismeretségi körben...

Ha közeli ismeretségi körben baba születik kinek illik javasolni a baba meglátogatását?

Figyelt kérdés

A szülôk szoktak meghívni ha ùgy èrzik már elég nagy a baba ahhoz, hogy látogatòt fogadjon, vagy nekünk kell, illik jelezni, hogy szeretnénk menni megnèzni.

Nálatok hogy volt?

2021. márc. 28. 09:32
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Sajnos nem annyira közvetlen a kapcsolat, bár ellentèt sincs, szeretjük egymást ès szàmíthatunk egymásra.

Amikor 2 hónapos volt, akkor lett volna egy családi összejövetel a nagyszülôknèl, de ôk akkor kategòrikusan kijelentettèk, hogy csak ùgy mennek, hogy semmikèpp sem egyszerre, ès elôttünk, nehogy az èn gyerekeim otthagyjanak valami bacit, vírust. Nagyon fèltettèk a babàt, amit meg lehet èrteni, elsô gyerek.

Akkor ezt elfogadtam, aztàn meg ùgy elszaladt ez a 3 hònap, hogy szinte èszre sem vettem, közben mi is voltunk betegek, a gyerekek is, akkor itt ez a covid helyzet is...na meg nem is tudtam igazán eldönteni, hogy ha akkor ennyire elzàrkòztak, akkor mikor is van az az idô, amikor màr nem fèlnek. Igazàn most eszmèltem.

2021. márc. 28. 17:28
 22/23 A kérdező kommentje:
Ja ès az lemaradt, hogy az elsô idôkben a baba nagymamàja is el lett tiltva, nehogy oda vigye a covidot, így bennem fel sem merült, hogy ha ô nem mehet, akkor mi hogy mehetnènk?!
2021. márc. 28. 17:32
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Kèrdezd meg, hogy fogadnak e làtogatót, vagy hogy jelezze ha mehettek. Így megèrtem, hogy eddig nem mentèl.
2021. márc. 28. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!