Ha közeli ismeretségi körben baba születik kinek illik javasolni a baba meglátogatását?
A szülôk szoktak meghívni ha ùgy èrzik már elég nagy a baba ahhoz, hogy látogatòt fogadjon, vagy nekünk kell, illik jelezni, hogy szeretnénk menni megnèzni.
Nálatok hogy volt?
Nagyon köszönöm a vàlaszokat!
Egyszer már jeleztem, de azóta 5 hónapos, ezèrt merült fel bennem a kèrdès, hogy lehet, hogy most, hogy nagyobb ismèt szòlnom kellene, talàn akkor nem is voltam eleg nyomatèkos, csak annyit írtam, hogy “ jò lenne màr látni”.
Ez a jelenlegi helyzet is teljesen bekavar, tudom nagyon fèltik, nàlunk ovis korù gyerekek vannak...
Testvèrem gyereke ràadásul.
Nem szeretnèk sèrtôdèst, de tolakodò sem szeretnèk lenni.
Az megint egy másik véglet! Senki nem beszélt arról!
Mi a testvéreimmel sokkal közelebbi kapcsolatban vagyunk ennél. Elképzelhetetlen lenne, hogy ne találkozzunk közel fél évig. Maximum ha más országokban élnénk, bár magunkat ismerve az sem lenne akadály.
Mind a két gyerekem születésénél jöttek azonnal, ahogy haza értünk a kórházból. Az elsőnél a kórházba is bejöttek, a másodiknál most nem lehetett, de alig várták, hogy haza érjünk.
De persze ha nem olyan a kapcsolat akkor valamilyen szinten érthető. Bár nekem a közel fél év akkor is sok.
ha a tesód gyereke, szerintem kicsit őszintébb is lehetnél vele. tesómat kerek perec megkérdezném, hogy mikor mehetünk, vagy egy sétára becsatlakozhatnánk-e, vagy inkább halasszuk ha jobb lesz a covid helyzet?
unokatesónál, barátoknál óvatosan jelezném újra, hogy szóljon majd ha mehetünk babalátogatóba
Mondjuk ahogy ír róla a kérdező, “ismeretségi kör”, meg “egyszer már jeleztem”, biztos nem olyan jó és közvetlen a kapcsolat, mint normál esetben.
Én a helyedben akkor is megkérdezném kerek perec, hogy elmehetnék e.
Bár szerintem már nekik is rosszul esik, hogy nem vagy kíváncsi a gyerekükre (nekem nagyon rosszul esne).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!