Ezek közül a nevek közül szerintetek melyik vállalható?
Nem az a kérdés, hogy melyik tetszik, mert ízlésről vitatkozni nem lehet. 😊
Az a kérdés, hogy ha nem is tetszenek ezek, szerintetek melyik az, amelyik viselhető, nem nevetséges vagy kínos.
Betegesen vonzódom a hosszabb és nem nagyon gyakori nevekhez, de azért kiszúrni sem szeretnék a gyerekkel. 😀
Lánynevek:
Amélia, Auróra, Genovéva, Georgina, Glória, Grácia, Franciska, Heléna, Jusztina, Jusztícia, Letícia, Magdaléna, Psziché, Otília/Ottilia, Stefánia, Viviána
Fiúnevek:
Alfonz, Alvin, Aurél, Ferdinánd, Kond, Konrád, Konstantin, Lázár, Ludvig, Medárd, Pongrác, Valér, Vencel
Azért nem szavazást írtam ki, mert ott csak egyet lehet választani, de szeretném, ha az összeset leírnátok, amelyik szerintetek nem gáz. 😀
Köszönöm szépen előre is.
Auróra ( olasz női név, van is ilyen nevű ismerősöm :))
Georgina
Glória
Franciska
Medard
Pongrác
Lany: Georgina (noveremet is igy hivjak ) ☺
Leticia
Helena
Jusztina
Fiu: Lazar
Vencel
Nekem ebből már sok a Grácia, Jusztícia, Psziché, Pongrác, és az Alfonznál rezeg a léc.
A többi hordható. :)
Engem Ginaként anyakönyveztek. Így simán.
Heléna és Amélia tetszik ezek közül.
Fiú.. Hát ő izé. Igazából egyiket sem adnám. De ha muszáj választani akkor Alvin (bár erről mindig a mese jut eszembe Alvin és a mókusok.. De van Ferdinánd mese is, a bika) a másik az Aurél - ez még mondjuk klassz, csak oviban nehéz kiejteni.
Szerintem a Grácia, Psziché, Alfonz, Kond ami kevésbé vállalható. A többi ízlés kérdése, nem mondom hogy mind tetszik, de nem annyira furcsák.
Legjobban az Otília és a Vencel tetszik.
Vállalható és teszik: Amélia, Auróra, Franciska, Heléna.
Vállalható, de nem adnám: Georgina, Letícia, Glória, Jusztina.
Fiú nevek közül egyedül a Konrád, ami értelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!