Ezek közül a nevek közül szerintetek melyik vállalható?
Nem az a kérdés, hogy melyik tetszik, mert ízlésről vitatkozni nem lehet. 😊
Az a kérdés, hogy ha nem is tetszenek ezek, szerintetek melyik az, amelyik viselhető, nem nevetséges vagy kínos.
Betegesen vonzódom a hosszabb és nem nagyon gyakori nevekhez, de azért kiszúrni sem szeretnék a gyerekkel. 😀
Lánynevek:
Amélia, Auróra, Genovéva, Georgina, Glória, Grácia, Franciska, Heléna, Jusztina, Jusztícia, Letícia, Magdaléna, Psziché, Otília/Ottilia, Stefánia, Viviána
Fiúnevek:
Alfonz, Alvin, Aurél, Ferdinánd, Kond, Konrád, Konstantin, Lázár, Ludvig, Medárd, Pongrác, Valér, Vencel
Azért nem szavazást írtam ki, mert ott csak egyet lehet választani, de szeretném, ha az összeset leírnátok, amelyik szerintetek nem gáz. 😀
Köszönöm szépen előre is.
Ami szerintem nagyon gáz: Grácia, Jusztícia, Psziché.
Fiú nevek közül egyik sem annyira vészes.
Amélia, Auróra, Heléna, Letícia
Konrád, Vencel
Szerintem ezekkel nem csúfolnák.
Amélia, Georgina, Franciska, Heléna, Letícia, Magdaléna, Otília, Stefánia
Konrád, Lázár, Medárd, Pongrác, Valér, Vencel
Ismerek Georginát.
Szerintem az szép név, ő is szereti. A Letícia tetszik nekem még a fél soroltak közül.
Fiúk közül tetszik a Konrád, Medárd és a Lázár.
Tetszik: Georgina, Stefánia, Magdaléna.
Gáz: Psziché, Genovéva.
Tetszik: Konrád, Lázár, Vencel.
Gáz: Kond (Kondom!), Ludvig.
Amit nem írtam, az nem tetszik, de viselhető.
Georgina, Heléna, Leticia, Magdaléna (+ ajánlom megfontolásra: Aurélia)
Aurél, Konrád, Konstantin, Lázár, Medárd, Vencel
Vállalhatók:
Lányok: Auróra, Georgina, Glória, Franciska, Heléna, Stefánia
Viviána helyett vállalható lenne a Vivien, Magdaléna helyett a Magda vagy Magdolna, Amélia helyett az Amália.
Fiúk: Aurél, Ferdinánd, Konrád, Lázár, Medárd, Pongrác, Vencel.
Nálunk a Konrád listás volt, amíg ki nem derült, hogy kislányunk lesz. Szóval az konkrétan az egyik kedvenc fiú nevem. Még az Aurél is tetszik.
Ami nem tetszik, de vállalható: Lázár, Medárd, Vencel.
Lánynevek közül a felsoroltakból ami vállalható: Amélia, Georgina, Franciska, Magdaléna.
(A lehető legrosszabb választás a Psziché. Nem csak a felsoroltak közül, de az összes adható keresztnév közül a Kandida - szerencsére ez nincs a listádon - után a legborzasztóbb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!