Nem tudok tovább várni?
10 éve vagyunk együtt a párommal, és 3 éve vagyunk házasok. Ő 34, én 31 éves vagyok. Anno úgy beszéltük meg, hogy esküvő után pár évvel állunk neki a "babaprojektnek", attól függően, hogy mikor tudunk venni egy saját lakást. Ez már megtörtént, és én már nagyon szeretnék belevágni, de a párom hátráltat. Ő jelenleg tanul munka mellett, idén nyáron fog végezni, szóval szerintem ez nem lenne akadály hogy elkezdjük, valószínűleg nekünk is eltart majd egy darabig mire összejön a baba, de ő meg akarja várni a nyarat (szerinte majd rögtön összejön)
Eléggé be vagyok már zsongva, mert már nagyon régóta szeretnék gyereket, és amúgy is fiatalon szerettem volna anyuka lenni. Tudom nevetséges hogy pár hónapot nem tudok várni, de tudjuk milyen az élet, fogadni mernék hogy majd nyáron is közbe jön valami, amiért "érdemes" még várni... Biztos hogy szeretne a férjem is babát, mert ő is nagyon készül rá, már utána nézett egy csomó terhességgel, szüléssel és gyerekneveléssel kapcsolatos dolognak, most pedig azt hajkurássza, hogy a következő hónapokban addig készítsem fel a testem a terhességre vitaminokkal stb...
Én úgy érzem már fel vagyunk készülve mindketten, és tényleg nem értem mire várjunk még, főleg, hogy nagy valószínűséggel el fog tartani egy ideig, míg teherbe esek. Nekem az elkövetkezendő 3 hónap többnek tűnik mint az elmúlt évek. Ti mit tennétek a helyemben?
Szedjed a vitaminokat, és csábítsd el.... 🤷🏻♀️
Ennyit tudok tanácsolni hogy összejöjjön.
Hát én simán megvárnám a nyarat, nem hiszem, hogy a covid kellős közepén, napi 250 halottnál és 1500 lélegeztető gépen lévő betegnél kellene gyereket csinálni.
Igen, most m~g relatíve zavartalan a terhesgondozás. MÉG. De sajnos amíg felfelé megy az esetszám, nincs garancia semmire. Nincs garancia arra, hogy most teherbe esel, akkor a 12 hetes genetikai UH-d meg lesz csinálva.
Oké, nem vagy 20 éves, de 40 se... Én várnék egy picit, beoltatnám magam, és ha lefelé megy az esetszám, akkor kezdenék neki. Most biztos nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!