Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem tudok tovább várni?

Nem tudok tovább várni?

Figyelt kérdés

10 éve vagyunk együtt a párommal, és 3 éve vagyunk házasok. Ő 34, én 31 éves vagyok. Anno úgy beszéltük meg, hogy esküvő után pár évvel állunk neki a "babaprojektnek", attól függően, hogy mikor tudunk venni egy saját lakást. Ez már megtörtént, és én már nagyon szeretnék belevágni, de a párom hátráltat. Ő jelenleg tanul munka mellett, idén nyáron fog végezni, szóval szerintem ez nem lenne akadály hogy elkezdjük, valószínűleg nekünk is eltart majd egy darabig mire összejön a baba, de ő meg akarja várni a nyarat (szerinte majd rögtön összejön)

Eléggé be vagyok már zsongva, mert már nagyon régóta szeretnék gyereket, és amúgy is fiatalon szerettem volna anyuka lenni. Tudom nevetséges hogy pár hónapot nem tudok várni, de tudjuk milyen az élet, fogadni mernék hogy majd nyáron is közbe jön valami, amiért "érdemes" még várni... Biztos hogy szeretne a férjem is babát, mert ő is nagyon készül rá, már utána nézett egy csomó terhességgel, szüléssel és gyerekneveléssel kapcsolatos dolognak, most pedig azt hajkurássza, hogy a következő hónapokban addig készítsem fel a testem a terhességre vitaminokkal stb...

Én úgy érzem már fel vagyunk készülve mindketten, és tényleg nem értem mire várjunk még, főleg, hogy nagy valószínűséggel el fog tartani egy ideig, míg teherbe esek. Nekem az elkövetkezendő 3 hónap többnek tűnik mint az elmúlt évek. Ti mit tennétek a helyemben?

2021. márc. 25. 17:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
96%
Hat mondd meg neki: Béla. Szedem a folsavat, nem akarok tovább várni! Ertem, hogy te igen de EN nem.
2021. márc. 25. 17:30
 2/13 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem szedjetek folsavat, aztán hadd menjen. Nem vagytok 20 évesek, ha nem jön össze hamar, ne soká derüljön ki. Ha azonnal meg is fogan, kb december-január környékén fog születni. Addig még egy rakás ideje van befejezni az ügyes-bajos dolgait.
2021. márc. 25. 17:36
 3/13 anonim ***** válasza:
84%

Szedjed a vitaminokat, és csábítsd el.... 🤷🏻‍♀️

Ennyit tudok tanácsolni hogy összejöjjön.

2021. márc. 25. 17:47
 4/13 anonim ***** válasza:
92%
En elmentem elotte megnezetni a hormonjaimat, hogy az mar tuti ne alljon az utjaban a dolognak, jol is tettem, volt meg 4 honapom rendbehozni, ami pont eleg volt. Ha nyaron vegez, miert nem jo neki most? A baba 9-10 honap mulva szuletne.
2021. márc. 25. 18:24
 5/13 anonim ***** válasza:
Figyi én 2 hónapja tettem le a fogamzásgátlót, nem védekezünk, baba sehol, de sztem a ciklusom nagyon nincs rendben, jövő hónapban megyek dokihoz. Sztem az nagyon ritka hogy elsőre összejön
2021. márc. 25. 18:31
 6/13 anonim ***** válasza:
43%

Hát én simán megvárnám a nyarat, nem hiszem, hogy a covid kellős közepén, napi 250 halottnál és 1500 lélegeztető gépen lévő betegnél kellene gyereket csinálni.

Igen, most m~g relatíve zavartalan a terhesgondozás. MÉG. De sajnos amíg felfelé megy az esetszám, nincs garancia semmire. Nincs garancia arra, hogy most teherbe esel, akkor a 12 hetes genetikai UH-d meg lesz csinálva.

Oké, nem vagy 20 éves, de 40 se... Én várnék egy picit, beoltatnám magam, és ha lefelé megy az esetszám, akkor kezdenék neki. Most biztos nem.

2021. márc. 25. 19:28
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Sok férfi azt hiszi, hogy azonnal összejön a gyerek. Mi egy éve várunk, időzítés pont jó, baba sehol, pedig fiatalabbak vagyunk nálatok, és minden rendben találtak az orvosok.
2021. márc. 25. 20:03
 8/13 anonim ***** válasza:
20%
Tényleg ebben a sz@r gazdasági és egészségügyi, járványos helyzetben kell nekiállni gyereket csinálni?
2021. márc. 25. 20:29
 9/13 anonim ***** válasza:
47%
Hagyjuk már a járványt, akkor ha évekig járvány lesz senki ne vállaljon gyereket? Aztán 20-30 év múlva meg lehet sírni mért nem kaptok nyugdíjat
2021. márc. 25. 20:35
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha 41 lennél, én se várnék, de 31 évesen kibírsz még 3 hónapot a férjed kedvéért. Simán megfoganhat az 1. hónapban is, és ő nem örülne, hanem szorongana, feszengene. Ez nem zavarna? Lehet, hogy olyan típusú ember, aki teljes odaadással szeret 1 dolog felé fordulni. Ha komoly vizsgái lesznek, nem akar mellette veled izgulni a hányások miatt. Szerintem ez érthető. Tisztázd vele, hogy júniusnál tovább semmiképp nem szeretnél várni, te meg addig figyeld a ciklusod, szedj vitamint stb.
2021. márc. 25. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!