Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Már van két kislányunk, de én...

Már van két kislányunk, de én szeretnék még egy babát most és nem akarok tovább várni, de a férjem még várni szeretne, mit tegyek?

Figyelt kérdés
most bogyót szedek ha abbahagyom akkor lesz baba de utána nem tudom mi legyen.
2008. júl. 17. 14:22
 1/7 anonim ***** válasza:
56%
És a férjed mire akar még várni?
2008. júl. 17. 14:24
 2/7 A kérdező kommentje:
igazából nem tudom csak úgy, mindenünk megvan szerencsére a lányainkés szépen fejlődnek nincs semmi probléma, ezért gondoltam hogy abbahagyom abogyót és lesz ami lesz
2008. júl. 17. 14:27
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp beszélj sztem a férjeddel (ne érezze magát becsapva, hogy te abbahagyod a tudta nélkül a gyógyszert), de én tényleg nem értem, hogy miért nem akarja, ha egyszer semmi gond semmivel.
2008. júl. 17. 14:32
 4/7 anonim ***** válasza:
86%
Ez amit tervezel nem tisztességes a férjeddel szemben! Ne csapd be azzal, hogy "terhes leszel". Mindenképpen beszéljetek, mondd el neki, hogy igazából nincs mire várjatok, hozz fel érveket, de ne csapd be!!!! 8 hetes kislány anyukája.
2008. júl. 17. 17:18
 5/7 anonim ***** válasza:
82%
Nem lenne tisztességes a férjed tudta nélkül abbahagyni. Ahhoz mit szólnál, ha a férjed a te tudtod nélkül sterilizáltatná magát? Gondolom nem tetszene. Egy gyereket mindkét szülőnek akarnia kell, azért, mert a nő szül, még nem csak a nő dönt arról, legyen-e gyerek. És nem számít, hogy már van kettő, attól még a harmadik is épp olyan komoly döntés. Vagy azt szeretnéd, hogy a becsapott férjed elhagyjon, aztán ottmaradj egyedül három kisgyerekkel? Gondolom nem akarod. Ha a férjed várni akar, akkor nem tehetsz mást, mint vársz. Én is szeretnék még gyereket, de azt is megértem, hogy ha valakinek idő kell, nekem is kéne még, mert egy gyerekkel is épp elég a tennivaló (még az apukának is), ha több lesz, még több lesz a tennivaló is. Hagyj időt a férjednek, hogy felkészüljön arra, hogy mégegy babát kell eltartania és szeretnie is. És erre nem elég az a kilenc hónap, a döntésre is fel kell készülnie.
2008. júl. 17. 20:29
 6/7 anonim ***** válasza:
63%
Látom te is csak arra pontozol pozitívat, aki azt írja, amit hallani akarsz. Ha nem bírod a kritikát, akkor nem tudom mit akarsz, felnőtt ember el tudja viselni, ha valamiben nincs igaza.
2008. júl. 21. 21:50
 7/7 A kérdező kommentje:
at utolsó válaszolónak én még nem is pontoztama válaszokat de különben elviselem a kritikát azért irtam ide ugyhogy most mellé lőtté
2008. júl. 26. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!