Szerintetek is különleges, ha egy másféléves gyerek tisztán énekel?
A Süss fel nap, fényes nap dallamára énekel:
ma-ma-ma-ma-ma-ma
Köszönöm szépen a válaszodat!
Úgy fogok tenni.
Minden jót!
Mi lett a kis énekessel azóta?
Azért botlottam a kérdésbe, mert az én lányom most másfél és szintén felismerhetően, szépen énekel, szerintem tisztán is (igaz nincs abszolút hallásom). Keki a Mennyből az angyal a kedvence még mindig, végigénekli szöveg nélkül teljesen felismerhetően (ta-ta-ta-ta-ta), pedig nem 2 hangból álló dal. Tény, hogy 7 hónaposan már tapsolt (nem tanítottam neki), és nem volt még egy éves, amikor a Gyerekek-gyerekek c. mondókát ritmusra szavalta és hozzá pontosan tapsolta magának az ütemet (ez a kedvenc mondókája azóta is). Féléves kora óta fúj egy játékfurulyát szép hangon. Abszolút nem erőltetek rá semmit és én lennék a legjobban meglepődve, ha muzikális lenne a későbbiekben is, lévén a férjem teljesen botfülű, én pedig ugyan játszottam hangszeren, de sosem voltam sajnos teljesen tiszta énekhangú (bár a hallásom és a ritmusérzékem nem rossz). Egyébként féléves kora óta járunk Ringatóra, Kerekítőre, a foglalkozások légköre és a kedves feladatok miatt, gondolom, ezért is ilyen hangszerközpontú és mondókázós-éneklős.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!