A kényszeres babamutogatók miért csinálják amit csinálnak?
Figyelt kérdés
Minden témába, minden mondatba, mindenhova ahova egyáltalán nem is kapcsolódik semmilyen formában, mindenképp megkell emliteni a gyereket vmilyen módon, különböző csoportokban szétspammelni h mit csinál a gyerek, vagy egyáltalán, hogy létezik. Miért kell ezt?
Legutóbb is tetováló, barkács, felnis, stb csoportokban ott a poszt, megszületett xyka. Nagyszerű. Minek..kell..ezt?
2021. márc. 19. 16:05
21/23 anonim válasza:
Mert feltűnési viszketegségben szenvednek, viszont mással nem képesek kitűnni, csak azzal, hogy szaporodtak. Ezt tekintik életük legnagyobb teljesítményének, mert képtelenek bármi mást felmutatni. Holott ivaros szaporodásra már a legprimitívebb növények is képesek!! 🤣🤣🤣
22/23 anonim válasza:
Egyetértek a legtöbb kommentelővel. Szeretnék felhívni magukra a figyelmet és boldog-boldogtalannak az orra alá dörgölni, hogy megszületett / létezik / ezt-azt csinál a gyerekük... Ha már valaki posztol fényképet a babájáról, kisgyerekéről – én nem tenném – egy nagyon egyszerű szabály követendő: Csak olyat posztolj, amit egy magatehetetlen szülődről, nagyszülődről is posztolnál. (Biztosan nem osztanád meg, hogyan pelenkázod vagy eteted...) Felelősségteljes, tudatos gyerekvállalást kívánok mindenkinek – vagy éppen gyerekmentességet.
23/23 anonim válasza:
Ez olyan, mintha kitenném mind a 4 diplomámat és a 3 nyelvvizsgát az és teleflexelnék vele mindent. Bocsi, de ez undorító. A saját unokahúgaimat kikövettem és kitöröltem már a baba dömping miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!