A kényszeres babamutogatók miért csinálják amit
csinálnak?
Figyelt kérdés
Minden témába, minden mondatba, mindenhova ahova egyáltalán nem is kapcsolódik semmilyen formában, mindenképp megkell emliteni a gyereket vmilyen módon, különböző csoportokban szétspammelni h mit csinál a gyerek, vagy egyáltalán, hogy létezik. Miért kell ezt?
Legutóbb is tetováló, barkács, felnis, stb csoportokban ott a poszt, megszületett xyka. Nagyszerű. Minek..kell..ezt?
"Mindenki örül neki, hogy egy újabb bull rajongó lesz köztünk"
Honnan tudják előre h szeretni fogja? Mivan ha nem? Kiutálja a család?
2021. márc. 21. 11:19
12/23 anonim válasza:
#10: És ha van gyerekem? Belépek, mert van, nem arra használom amire való... Komolyan nem megy át a lényeg? Konkrétan azon vitázunk, hogy milyen tartalommal elfogadható a SPAM
2021. márc. 21. 11:21
13/23 anonim válasza:
"benne vagyok kutyás csoportban, ahol pl még egy tag sem tette szóvá, hogy a csoport másik tagja bemutatta a gyerekét"
- én sem szoktam szóvátenni, de ugyanúgy forgatom a szemem, mint rengeteg másik tag, akik megtartják maguknak a véleményüket, mert nem akarják a posztolót megbántani.
Senkit nem érdekel a gyereked rajtad és a szűk családodon kívül! Ezt jegyezd meg. A lájkok többsége is csak illemből megy.
2021. márc. 21. 11:22
14/23 anonim válasza:
De ha én belépek egy random gyerek képével a babás csoportba és szétspammalem a tetoválásaimmal a falat, akkor mindenki jogosan van felháborodva, hogy mit képzelek? Annak az énekes fiúnak a halálhíre alá is tök jogosan írta oda valaki, hogy ezt a rajzot küldi neki, amit a lánya készített és megnyerte vele a mit tudom én milyen rajzversenyt? Ki csinál ilyet? De komolyan? Van ismerősöm, akinek egy éves a gyereke, de egy darab képet nem tett még ki róla, pont azért, mert nem lehet tudni, hogy hány pedofil láthatja. Én elhiszem, hogy ez életük teljesítménye és kell az elismerés, mert különben beleőrülnek a gondolatba,hogy minek is kellett szülniük, mert elbaszták az életüket, de könyörgöm... a pedofilok mindenhol ott vannak.
2021. márc. 21. 11:25
15/23 anonim válasza:
Mindig ezzel a szöveggel rakják ki, hogy megérkezett az újabb xyz rajongó, hogy valamennyire kapcsolódjon a csoport témájához, mert tudják ők is, hogy senkit nem fog érdekelni és nem oda való. Csak azt nem írják oda, hogy azért szültek, hogy majd öregkorukban legyen aki rájuk nyitja az ajtót, meg bepelenkázza őket. Ezt önzőségnek hívják. Ezzel én nem nagyon dicsekednék.
2021. márc. 21. 11:40
16/23 anonim válasza:
Na, elsőként megszólalt a felháborodott funkcionális analfabéta (az 1. és 2. válaszoló) :"D Tematikus csoportokról van szó, nem saját profilról, ill. babás csoportokról :"D És, hogy miért zavar bárkit is? Engem például két okból is. Az első: mert egy barkácscsoportba barkácsolással kapcsolatos posztokért megy az ember, nem együtt örülni vadidegenek gyerekádlásának. Kivételt képez ez alól Gepetto mester, ha ő posztolja a fiát, Pinocchiót egy barkácscsoportban, az abszolút elfogadható és releváns. A második: mert baromira nem érdekel más gyereke. Ha egy gyerek érdekel, az a sajátom, őt akarom nézegetni, nem a tiedet meg bárki másét, pláne nem egy egyéb tematikájú csoportban, fórumon. Ha mégis kíváncsi vagyok a te gyerekedre is - nyugi, a legkevésbé sem, csak egy feltevés -, babás csoportokban fogom keresni, nem két kisszék meg egy asztal között. Hacsak nem te is fából csináltad.
2021. márc. 21. 17:16
17/23 anonim válasza:
Szerintem az ilyen embereknél zavar van a toronyban. Nem csak a barkács csoportban, hanem pl. mikor naponta, de szó szerint naponta teszi ki a gyerekét a sztorijába. Szegénykém tényleg nem csinált még semmit, hogy úgy érzi több száz ember mindennap látni akarja a porontyát? Engem szülés után nem zavar, megvan borulva az agyuk a hormontól, boldogok, örülnek, miközben ott van egy bazi nagy ismeretlen feladat és félelem, bánom én, hogy felteszik akár naponta, biztos megerősíti őket az a pár lájk. De ha hónapokig, évekig, naponta teszik ki, az szerintem nem normális és a gyerekkel szemben sem korrekt. Borzasztó unalmas a facebook, teli van nyomva reklámmal, és még az ismerősök is ilyen unalmas tartalommal nyomják teli. Bosszantó, de tudunk ellene védekezni, pl. több időt töltünk értelmesebb dolgokkal, mert csak egy életünk van, az meg olyan szomorú, ha a facebook viszi el.
2021. márc. 22. 11:01
18/23 Kalman.Mikorka válasza:
Egy tematikus oldalt, csoportot, fórumot tele spamelni bármi oda nem tartozó offtopic témával szerintem csak simán bunkóság. Nem csak a gyerekes témára gondolok hanem bármire. Biciklizős csoportba, fórumra se fogom kiírni, hogy a laptopomon elment a wifi, mert nem oda való.
2021. márc. 22. 11:46
19/23 anonim válasza:
Nem tudom, emlékeztek rá, hogy milyen gáz volt a korábbi generációknak, amikor a gáz képeket az anyuka a családnak? Milyen zavarban voltunk? Na akkor képzeljük el, hogy ezeket a gáz képeket az internetre teszi fel, ahol bárki láthatja, lementheti, stb. A gyerek bármiféle beleegyezése nélkül. Az ilyen emberek nem gondolkoznak, mindenhova oda kell tenni a gyereket, ahogy épp folyik a nyála, vagy bilin ül, akármi. És ha megjegyzed, hogy nem épp ide való, te leszel a szar gyerek gyűlölő. Mi se bizonyítja ezt jobban, mint az itteni válaszok egy része.
2021. márc. 22. 15:28
20/23 anonim válasza:
Arról nem beszélve, hogy a legtöbb gyerek csúnya. Persze, a szülőnek a legszebb, de kicsit vicces, amikor nagy büszkén kiteszik az aránytalan, deformáltfejű gyerekeiket és várják a lájkokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!