Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mik az érveitek a gyermekválla...

Mik az érveitek a gyermekvállalás mellet?

Figyelt kérdés

Én magam is szülő vagyok, a világ legtermészetesebb dolga számomra, így kb nem is tudok nagyon érveket mondani, annyira magától értetődő.

Ezért inkább a TI véleményetek érdekel hogy miért jó, érdemes, kell gyermeket vállalni!

Most az ellenérvek nem érdekelnek, abba ne menjünk bele inkább.

2021. márc. 19. 07:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
41%

9.Hát kinek mi ugye.:)

nekem a szerelem az ami a legtermészetesebb úgy hogy nem gyerekcsinálás miatt hanem maga a szerelem mint létező érzés és nem csak fiú meg lány között mert a szeretem mindenkit megtalált lány-lány fiú-fiú és most hurroghattok homofób brigád :D...

2021. márc. 19. 11:03
 12/21 A kérdező kommentje:

11:

Senki sem a "gyereknemzés" miatt lesz szerelmes, de az egy komoly kapcsolat következő lépcsőfoka. Is igen, jól leírta az illető, ebben benne van a "teremteni vágyás", az önkéntes felelősség, áldozat vállalás, az élettapasztalat továbbadása.

A homofóbozást meg kérem hagyjuk, ne legyen ELŐÍTÉLETES, KIREKESZTŐ azért mert talán nem egyezik a véleménye a többségével ;)

2021. márc. 19. 11:50
 13/21 anonim ***** válasza:
11.sorry
2021. márc. 19. 12:10
 14/21 anonim ***** válasza:
32%

Nekem a legfőbb ok az hogy nevelni akarok egy olyan embert amilyen nem élt még.

Tanítani akarom és az összes emberi értékekre nevelni.

Legyen kinek átadjam a tudást mert mi értelme ha meghalok és senkinek sem lett haszna belőlle.

Másik ok hogy az örökkévalósagban nem a pénz lesz vmi hanem az hogy legalább 1embert megtanítottam az Isten dolgaira és részben miattam is van ott ahol, a mennybe. Ez a cél

2021. márc. 19. 12:47
 15/21 anonim ***** válasza:
44%

A saját örömödre/kiteljesedésedre legyárthatsz egy "mini me"-t, akin úgy éled ki magad, ahogy csak akarod. Rá ruházhatod az összes gyerekkori vágyadat, ami neked nem sikerült. Megvehetsz neki minden felesleges sz@rt. Dicsekedhetsz vele a Facebook-on, gyűjti neked a like-ot.

Megfoghatod vele a pasidat, akivel romokban van a kapcsolatod, de így legalább fizeti a gyerektartást.

Felveheted rá a babavárót meg a CSOK-ot, és megveheted belőle álmaid házát, vagy egy vagány autót.

Öreg korodban majd lesz aki kicseréli alattad a pelenkát, bekeni a felfekvéses hátadat, ad egy pohár vizet, vagy csak bedug egy otthonba.

Halálod után látogatja a sírodat.

Több most nem jut eszembe.

2021. márc. 19. 12:52
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Nincsenek érvek, ez szín tiszta érzelmi döntés.
2021. márc. 19. 12:54
 17/21 anonim ***** válasza:
52%

"Felveheted rá a babavárót meg a CSOK-ot, és megveheted belőle álmaid házát, vagy egy vagány autót." - 10 millióért még bőven nem kapsz vagány autót, de lassan már használhatót is alig, álmaim háza meg 150-200 milliótól indul, szóval a CSOK 10+15 milliója olyan nagyon nem segítene rajtam :D

Bocs az offért, csak annyira bírom, amikor ilyenekkel jönnek idegenek, hogy majd a CSOKtól hirtelen kacsalábon forgó palotát tudnának venni a gyerekesek. Hát bárcsak.

#1 voltam

2021. márc. 19. 13:02
 18/21 anonim ***** válasza:
Ki mondta, hogy homofób vagyok? Semmi bajom a melegekkel, ettől még szerintem csodálhatom azt, ahogyan megfogan és születik egy gyermek. 🤦🏼‍♀️ #9
2021. márc. 19. 13:09
 19/21 anonim ***** válasza:
79%
18.senki nem mondta általánosságban beszéltem :D...
2021. márc. 19. 13:24
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
10 Azt azért ugye tudod, hogy a világon semmi, de semmi garancia nincs arra, hogy a gyereked is akarni fog majd gyereket?? Ezekből szokták általában az "Anyám folyamat az unokával nyaggat, hogy építsem le" című kérdések születni...
2021. márc. 19. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!