Úgy szeretnék ismét babát várni, de még nem lehet?! Beszéljetek le.
Bocsi,hogy eltűntem, de ebédeltünk,aztán pedig kiugrottunk a völgybe játszani:)
Igazából egyik kor sem alkalmas, mert ha most esnék teherbe,akkor a seb miatt foshatnék és túl pici lenne még mire jönne a tesó, utána rohanni és hasonlók necces lenne, ráadásul a sulit megint halasztgathatnám.
Ha egy éves korában,akkor meg jönne a dackorszak mire jön a tesó, nemtudnék dolgozni menni, a sulit befejezhetném, de akkor nem mehetne bölcsibe és nekem fontos,hogy menjen mert jót tenne neki.
Ha meg 3 éves korára jönne akkor meg oviba nem ,mehetne vagy ha mégis valami csoda folytán,akkor meg úgy érezné,hogy ki van túrva csak mert jön a tesó.
Olyan nehéz döntés ez, mert sehogy sem jó, ha mindenki érdekét akarnám nézni.nem akarok önző sem lenne,azt meg főképp nem,hogy rossz legyen neki.A kis korkülönség is olyan,hogy barátnőméknél a nagyobb az egy az egyben utálja a kicsit,pedig már két éves a kisebb, de simán rácsapja az ajtót a kezére minden lelkiismeretfurdalás nélkül,pedig direkt olyan jól nevelték őket.
Mondjuk ettől talán nem kell tartani, mert Ebi nagyon nyugodt baba, most,hogy már mászik is nem az a mindenfelé ész nélkül megyek fajta.De lehet csak most jön majd a fekete leves:)
Igyekszem ésszerűen dönteni, illetve igyekszünk:)
Köszönöm nektek:))
Szia!
Hát, nekem 17 hónaposak a kisfiaim. És csak azt tudom javasolni, hogy használd ki a Kislányoddal a babázás minden szépségét! Nekünk rohanás az egész napunk. Tény, hogy ketten jól el vannak, de a hisztikorszakba lépve néha veszélyesek egymásra. Pl: műanyag játékkal fejen vágja a másikat, rácsap, húzza, szóval nagyon kell figyelni.
Ha tehetném, még én is tanulnék. De erről már lemaradtam. Nagy álmom, hogy ősszel megcsinálom a jogosítványt.
Később már a kislányod is segíteni fog, és könnyebb lesz.
Szia Ada!
Ugyanigy vagyok mint te,egyidosek is vagyunk csak az en kisfiam mar 13 honapos.
Viszont nalunk kovetkezo a helyzet:
1.Jelenleg kulfoldon elunk ahova azert jottunk,hogy penzt gyujtsunk,hogy aztan otthon epitkezni tudjunk(Magyarorszagon). Erik(a kisfiam) se jott epp jokor ez miatt de O ilyen meglepi baba.
Szoval most igyekszunk sporolni,hogy jovore hazamehessunk.Persze Eriknek igyekszunk mindent megvenni,rajta nem sporolunk.
2.Ha most teherbeesnek akkor pici babaval epitkezni...hat nem lenne tul jo,terhesen meg meg annyira sem.
3.Nekunk itt senkink sincs tehat segitsegem nem lenne.
Mert ugyam jovore tervezzuk a hazakoltozest de azert kitudja meddig huzodik a dolog.
En ugyan termeszetes uton szultem tehat ez nem lenne akadaly de megbeszeltuk a ferjemmel,hogy most nem lesz.
Persze nekem meg naponta tobbszor eszembe jut de igyekszek mindig eszervekkel meggyozni "magamat".
Minden jot neked!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!