Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha a terhességem...

Mit tegyek, ha a terhességem miatt viszolyog tőlem a párom? Ha megszülöm a gyereket, el fog múlni?

Figyelt kérdés

2021. márc. 11. 12:14
1 2
 1/16 anonim válasza:
88%
Sok kapcsolatban ez nem múlik el.
2021. márc. 11. 12:18
 2/16 anonim ***** válasza:
94%
Vagy igen, vagy nem. Általában az ilyen férfiak le szoktak lépni, mert már nem tudnak nőként tekinteni az "asszonyra". Akarta ő is a gyereket?
2021. márc. 11. 12:18
 3/16 anonim ***** válasza:
25%

Ebből szerető lesz.

Sok anyuka tart már elég korán szeretőt.

A szomszéd lakásban lakó asszony is, szerintem még nem volt egy éves a gyerek, de már jártak hozzá.

2021. márc. 11. 12:19
 4/16 anonim ***** válasza:
98%
Inkább a férfinak lesz szerető...
2021. márc. 11. 12:24
 5/16 anonim válasza:
100%

Hát igen, ez érdekes dolog,hogy kiből mit vált ki.

Én is azt vettem észre,hogy lelépnek az ilyenek.

2021. márc. 11. 12:24
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy tőled viszolyog? Nekünk sem ment a szex, de ő a babát féltette és nem tudott elvonatkoztatni tőle, hogy oda tegye az "izéjét", ahol a baba a közelben van..megölte a libidòt neki és nekem is. Szülés után viszont már alig várta, bepòtoltuk.
2021. márc. 11. 12:31
 7/16 anonim ***** válasza:
92%
El kell hogy keserítselek, de ha már most a terhesség alatt viszolyog tőle, akkor nem sok jót jósolok a születés utánra sem 🥺
2021. márc. 11. 12:34
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is azt írom, hogy nem mindegy, milyen okból teszi...

A tested nem tetszik neki?! Akkor az elég gáz... az nem hinném, hogy valtozna, hisz már ugyan olyan nem lesz a tested, mint szülés elött...

Ha a szex nem megy csak neki, akkor meg 2 esélyes. Ahogy 6os is írta, nalunk is libidó ölő volt a szex. Férjemnek, hogy "hozzáér a micsodájával" a gyerekhez, nekem meg a hasam volt lelombozó. Pár hónapot kihagytunk, szülés után bepótoltuk.

De pl barátnőméknél ugyan ez volt, ott párja elgyengült, megcsalás lett a vége...

Ezt neked, nektek kell tudni...

2021. márc. 11. 12:40
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia, nálunk még én is viszolyogtam magamtól a terhesség alatt. Elég Alien tud lenni azért...

Két gyerekünk van és születésük után minden helyreállt.

Szóval ha jó a kapcsolatotok egyébként, és készen álltatok a gyerekre is, akkor nincs miért felned :)

2021. márc. 11. 12:41
 10/16 anonim ***** válasza:
95%
Hat ha már most ilyen, be ne vidd a szülésre.
2021. márc. 11. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!