Mit tegyek, ha a terhességem miatt viszolyog tőlem a párom? Ha megszülöm a gyereket, el fog múlni?
Ebből szerető lesz.
Sok anyuka tart már elég korán szeretőt.
A szomszéd lakásban lakó asszony is, szerintem még nem volt egy éves a gyerek, de már jártak hozzá.
Hát igen, ez érdekes dolog,hogy kiből mit vált ki.
Én is azt vettem észre,hogy lelépnek az ilyenek.
Én is azt írom, hogy nem mindegy, milyen okból teszi...
A tested nem tetszik neki?! Akkor az elég gáz... az nem hinném, hogy valtozna, hisz már ugyan olyan nem lesz a tested, mint szülés elött...
Ha a szex nem megy csak neki, akkor meg 2 esélyes. Ahogy 6os is írta, nalunk is libidó ölő volt a szex. Férjemnek, hogy "hozzáér a micsodájával" a gyerekhez, nekem meg a hasam volt lelombozó. Pár hónapot kihagytunk, szülés után bepótoltuk.
De pl barátnőméknél ugyan ez volt, ott párja elgyengült, megcsalás lett a vége...
Ezt neked, nektek kell tudni...
Szia, nálunk még én is viszolyogtam magamtól a terhesség alatt. Elég Alien tud lenni azért...
Két gyerekünk van és születésük után minden helyreállt.
Szóval ha jó a kapcsolatotok egyébként, és készen álltatok a gyerekre is, akkor nincs miért felned :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!