5 hét, 6 napos a terhességem, de nem sok terhességi tünetet érzek. Ez normális? Ti mit éreztetek ilyenkor?
Teljesen normális, még az is az lenne, ha az egész terhesség alatt nem éreznél semmit.
Amúgy én ilyenkor hányingeres voltam, és a hasam fájt ("mindjártmegjön"), illetve a mellem. De gyorsan el is múlt, a 9. héten már alig-alig volt hányingerem. Két unokatesóm is babát vár, nekik a 6-7. héttől volt enyhe gyomorégésük, hányingerük nem.
Csak megerősítem #1-et: Az is normális ha "Mindent" érzel és az is ha semmit.
nem tartozik szroosan a kérdéshez, de egy széljegyzet:
Ha neten olvasgatsz, garantáltan pánikban töltheted az egész terhességedet, mert bármelyik tünetet illetően fogsz találni egy negatív élményt. (pozitívat/semlegeset is, de csak a negatívra fogsz fókuszálni) Tehát ahogy a mi nőgyógyszunk mondta ezzel kapcsolatban - miközben a feleségem sokmindenért aggódot -, inkább Háború és Békét olvasgass, akkor legalább Te nem leszel ideges, ő meg nyugodtan tudja végezni a munkáját és szól ha probléma van. ;) (mindezt barátságosan, javaslatként mondta, mert biztos van akiben ez is negatív érzéseket kelt ezen a fórumon)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!