Üvegasztal és kisgyerek?
Fiunk születésekor elraktuk az üveg dohányzóasztalt a nappaliból. Most 2 éves, de elég rohangálós. Most lett kész a szobája, így a nappaliból bepakolnánk oda a játékait, így már nem lenne olyan zsúfolt a nappali, és visszakerülhetne az asztal.
De nagyon féltem tőle, mert elég virgonc. Férjem szerint túlparázom, mert pl soha nem esett neki a szekrény sarkának se.
Mikor raktátok vagy raknátok vissza?
Nekünk is van, mi sosem raktuk el, csak betoltuk a kanapé és a szekrény közé, hogy középen nagyobb legyen a hely, mikor játszik. Két éves koráig arra volt szoktatva, hogy ne nyúljon hozzá, amolyan tiltott terület volt. Utána, ahogy egyre ügyesebb lett, lazult ez a szigorítás, már levehet, rápakolhat dolgokat, nem szólunk érte. Tudja jól, hogy ott vigyázni kell, de tényleg elég vastag az üveglap, attól, hogy kicsit nekimegy, kétlem, hogy bármi komoly történne.
Én simán visszaraknám.
Én nem vagyok a túlóvás híve, de nekünk is üvegasztal van, annak elég kemény éle és sarka van, és mivel vekony, annyira nem is látszik ha pont szemmagasságban van neki, ezért szerintem veszélyesebb mint a sima szekrény.
Persze idővel meg kell tanulni figyelni, de szeritnem ezt mindenki maga látja, mikor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!