Mik azok a dolgok amik kiverték a biztosítékot nálad mikor valaki ment a kisbabád / kisgyereked meglátogatni?
"Macskát mikor fogjátok kidobni?"
"De ha itthon vagy egész nap, akkor miért rendelsz kaját, főzni kéne, a gyereknek az sokkal jobban ízlik (a 100% anyatejes babának)".
Sógornőm már a 2. héten eljött a 2,5 éves; és a 4,5 éves lányával, akik végigrohangálták, végigordibálták a lakást, plusz jó nagy kuplerájt csináltak. Valahogy amikor az ember frissen szült, alig alszik éjjel, és próbálna a babájával összehangolódni, inkább a csend és a nyugalom hiányzik neki, nem két neveletlen, idétlen gyerek.
Nem kérdés és nem mondat, de rosszul érint, mikor valaki nem tudja, mikor kéne hazaindulni a babalátogatásból. Itt pl. amikor a 2 gyerek már nem tudott normálisan viselkedni, rögtön indulni illett volna.
Kézmosásra reakció: "De hát csak a kocsiban ültünk, mióta eljöttünk otthonról."
A gyerekorvosnak 3x kellett felajánlanunk a vendégpapucsot, mire levette a csizmáját.
"Nem gondoljátok, hogy ennél több lányos játékra lenne szükség?" (3 éves fiú és féléves kislány van itthon.)
"Ugye elmentek minden nap sétálni?" (Januárban 2 hetes babával.)
Biztosítékot ezek közül az utolsó vert ki, de valószínűleg akkor dübörögtek a hormonjaim is.
Amikor anyósom, aki egy roppant pedáns asszony, a második gyerekünket első alkalommal megtekintve közölte a valóban kissé kupis lakásunkat megszemlélve, hogy nem érti, a védőnő meg a gyerekorvos miért nem teszi a dolgát, hisz IDE nem lett volna szabad engedniük, hogy hazahozzak egy csecsemőt.
3 hónapig nem kellett vele fáradnia, hogy lásson akár minket, akár a lakást. Sajnos után a férjem kibékült vele... -_-
Amikor közöltem velük, hogy megetetem a gyereket, bemegyek a szobába és már látom, hogy 5-en jönnek utánam. Anyósom meg a sógornőim.
Ezt utálom a legjobban. Ez 3gy intim dolog.
Még nem szültem meg a babám, de...........
Első trimeszterben voltam, nagyon hányingerem volt és nem tudtam enni. Anyósom: "direkt éhezteted az unokámat?"
Mikor sógornőmék jöttek és kikapta a gyereket a kezemből. Alapvetően nem szoktam sokat hurcolni,járkálni vele, nem is bírnám, 3 hónapos és már 6kg, nagy baba. Szóltam nekik hogy ne legyen sokat kézben, mert nagyon jól elvan a játszószőnyegen is. Na még neki állt feljebb hogy ők babázni jöttek. Elkezdett fel alá járkálni vele. Mikor kértem vissza a babát nem akarta ideadni. Persze én voltam a sz*ralak.
Sokan elfelejtik hogy egy gyerek nem játékbaba akit kedvük szerint pakolhatnak ide-oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!