Mik azok a dolgok amik kiverték a biztosítékot nálad mikor valaki ment a kisbabád / kisgyereked meglátogatni?
Figyelt kérdés
Van valami olyan szokás, olyan mondat, kérdés ami rosszul érintett?2021. márc. 2. 15:00
21/30 anonim válasza:
20!
A köhögés önmagában nem betegség. 😚
22/30 anonim válasza:
22 🤦🏼♂️🤦🏼♂️🤦🏼♂️ Most komolyan?! Ne legyél már ennyire értetlen. Nyilván beteg volt.
23/30 anonim válasza:
Amikor megfogja és nem képes tartani a fejét, a szerencsétlen gyerek meg nyeklik jobbra-balra. Azonnal elveszem olyankor. Amikor ringató pózban van és szét rázzák, mert azt hiszi, hogy ringatás amit csinál. Most a napokban egy ismerősöm azt csinálta, hogy közvetlen közelről ráfújt többször a gyerek arcára, mert tetszett neki, hogy olyankor megijed 👿 és persze a szokásos: szopizik?
24/30 anonim válasza:
10 hónapos a fiam, egy hónapja fokozatosan leválasztottam, az ok mindegy, nekünk jó így. De bárkivel beszélek, belekérdez, hogy szoptatok-e. Semmi köze hozzá. Azért válaszolok, hogy nem, már csak szilárdat eszik a fiam, nagyon ügyes. Minden egyes alkalommal olyan pillantásokat kapok, mintha kínoznám a gyereket...
25/30 anonim válasza:
24 ez érdekes. Nem lehet csak beképzeled? En egyáltalán nem szoptattam és senki nem néz sehogy. Megkérdezi, mondom nem, nem szoptatok és note-olja az infót.
26/30 anonim válasza:
#24 vagyok, sajnos nem képzelem, mert jön a kérdés is, hogy "miért? Jobb lenne neki szopni még, és miért csinálom?" "A kényelmem miatt inkább ne, hanem folytassam" és így tovább. Nem akarok magyarázkodni, mégis az lesz a vége.
27/30 anonim válasza:
Ha belegondolok, ettől még a mai napig rosszullét fog el: anyósom mániája a pusziszkodás, érkezéskor, távozáskor, anélkül megállna az élet. Mikor még szoptattam, akkor is képes volt odajönni, puszi-puszi, meg a babát is puszilgatni, úgy hogy a csöcsömön lógott, mennyire beteges már....?!?!
28/30 anonim válasza:
26 sajnálom. Velem senki se csinálja. Mondjuk en nem magyarazkodom. Lehet olyan hangsúllyal mondom, hogy nem, hogy nem mernek 😅
29/30 anonim válasza:
Nálam az volt a legidegesítőbb amikor anyósom két hét szabin volt és minden nap eljött hozzánk.
Három hónapos volt a baba és nem akartam kézbeszoktatni. Hát neki sikerült. Direkt megkértem, hogy ne vegye fel mert hisztizni fog. Nagy nehezen leszoktattam róla utána megint kezdhettem előről.
30/30 anonim válasza:
"Kimenjed a szobából amíg megeteted ? Vagy inkább maradjak ?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!