Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Náltok meglátogatja a babát...

Náltok meglátogatja a babát születése után a gyermekorvos?

Figyelt kérdés

Kislányom születésekor felhívtam a védőnőt, aki másnap jött is megnézni minket. Még a kórházból hívtam a dokit, mire közölte, hogy az 5napos gyerekkel menjek be a rendelőbe... Ez 3hete volt, influenza miatt a kórházban, ahol a szültem látogatási tilalom volt. Gondolom a rendelő is tele volt betegekkel. Ezt jeleztem is neki, mire az volt a válasz, hogy ad időpontot. A babám ráadásul a pocakban elkapott egy fertőzést, ami úgy néz ki egyenlőre nem okozott gondot, de a szervezete még gyengébb. Ezt a doki is tudta pontosan. Még a kórházban átesett szegénykém több vérvételen illetve már 2 agyi ultrahangon.

Mondtam neki, hogy az influenza szezon végén vinném. Erre azt mondta, hogy jól van neki úgy is jó. Van egy 17hónaposom is itthon, vele sem könnyű,és ilyenkor Őt is vinnem kell. Rugalmatlannak tartom és a védőnő szerint ki kellene jönnie a dokinak is....

2015. márc. 2. 16:14
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
szerintem is ki kéne mennie, 2 gyermekem van egyiknél aznap amikor hazajöttünk a kórházból, másiknál másnap jött ki és csak 1 hónap múlva kellett mennem tanácsadásra hozzá
2015. márc. 2. 16:18
 2/19 anonim ***** válasza:
hozzám se jött ki,megmondta,hogy én menjek be.
2015. márc. 2. 16:20
 3/19 anonim ***** válasza:

Hát ha nem megy, kényszeríteni nem tudod. Egyébként ki kell menniük az újszülötthöz. A védőnőnek legkésőbb másnap, az orvosnak a 2. nap.

Hozzánk ki is jött és két héttel később újra, akkor a köldökét ellenőrizte és összességében átnézte, meghallgatta.

2015. márc. 2. 16:21
 4/19 anonim ***** válasza:
Hazajöttünk és másnap már jött is.
2015. márc. 2. 16:21
 5/19 anonim ***** válasza:
Védőnő jött nálunk másnap, a doki meg a 2. nap. Én egy ilyen dokit ott is hagynék rögtön.
2015. márc. 2. 16:23
 6/19 anonim ***** válasza:
ANTSZ a felettes szerv, ott jelezheted az ellátási anomáliát, foglalkozni fognak vele.
2015. márc. 2. 16:23
 7/19 anonim ***** válasza:
Aznap amikor hazajöttünk a kórházból, jött a gyerekorvos és a védőnő egyszerre.
2015. márc. 2. 16:29
 8/19 anonim ***** válasza:
Mikor mi hazajöttünk,délután már jött a védőnő,és a doktornő is.Mi már lassan 9 hónaposak leszünk,de mi még nem voltunk a rendelőben,mondjuk hála betegek sem ,de a kötelező státuszra mindig jön a doktornő hozzánk.Szerintem válts orvost !
2015. márc. 2. 16:34
 9/19 anonim ***** válasza:
igen kijött a doktornő a lányomhoz védőnő aznap dokinéni meg 1-2 nappal később.
2015. márc. 2. 17:14
 10/19 anonim ***** válasza:
Hozzánk is kijött, pedig borzalmas orvos. Az első oltás után vittem is át másik orvoshoz a fiam...
2015. márc. 2. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!