Igénybe fogjátok venni az iskolai / óvodai ügyeletet? Vagy hogyan oldjátok meg?

Viszem, mindketten dolgozunk egyikünk sem Home Office-ba tehető munkakör, így muszáj.
Nálunk 3 szülő van otthon kisebb gyerekkel, 2 munkanélküli éppen a többiek mind kérték az ügyeletet.

És nyilván egyikőtöknek sincs egy nap szabadsága se. Aha.
Tényleg nem hiszem el, hogy itt mindenki olyan marha fontos ember, hogy ha kivesz két hét szabit, attól összeomlik a világ.

22 Én januártól dolgozom, nincs annyi szabim, orvoshoz mennem kellett màr fogyott is el.Páromnak pedig a céges “nagy leállás”ra megy el a szabi fele és a többit is előre be kellett írni. Ha mindenki megbolygatná, totál káosz lenne a műszakokban. Ha kapok 2 napot szabira akkor azzal nem megyek semmire.
Aki lepontoz talán eljönne vigyázni rá ? 🤣🤣🤣 Nem értem ezeket az embereket, én is szeretnék otthon lenni de nem megoldható a home Office.

Én most délelőtt beszaladtam az ovinkba, mert a kislányom alvós párnája ott maradt és elég nehéz hétvégénk volt nélküle így is. Telefonáltam, mondták, hogy nyitva vannak, menjek csak.
2 (!) gyerekkel ül ott 2 óvónő és egy dajka. :)))
Úgy, hogy egyik gyerek anyja sem dolgozik, de nagy vigyorogva vitték be már reggel 7-kor mindkét gyereket, mondván, hogy olyan szép idő lesz majd, ne legyenek bezárva a négy fal közé, meg amúgy is jóban vannak, eljátszanak ők ott napközben. Ez tényleg a "minek szülte" kategória már...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!