Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Igénybe fogjátok venni az...

Igénybe fogjátok venni az iskolai / óvodai ügyeletet? Vagy hogyan oldjátok meg?

Figyelt kérdés
Akik otthon tudnak maradni home office-ban, tudtok gyerek mellett dolgozni?
2021. márc. 6. 18:39
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
79%
Nem veszem igénybe. Közigazgatásban dolgozom, ahol elvileg kötelezően home office lenne, de nálunk úgy tűnik, hogy nem, vagy csak részben engedik majd. Konkrétan jogszabályt sért a munkáltatóm, bár nem ez az első eset. Én elkezdem kivenni a szabimat, aztán lesz, ami lesz. Egyébként a munkám 100%-ban végezhető otthonról és tudok a gyerekem mellett dolgozni.
2021. márc. 6. 18:43
 2/29 anonim ***** válasza:
87%
Igen, különben kirúgnak.
2021. márc. 6. 19:08
 3/29 anonim ***** válasza:
54%
Nem! Elsős és hetedikes fiaim vannak, majd a nagy fog vigyázni rá, tavaly is ez volt.
2021. márc. 6. 19:15
 4/29 anonim ***** válasza:
86%
1 éve home office-ban vagyok a vírus miatt, marad velem itthon az elsős fiam a következő 1 hónapban (a sulijukban nem lesz egyébként ügyelet). Valószínűleg 1-2 hét múlva már az agybaj fog kerülgetni, mert sokkal nehezebben tudok dolgozni mellette, ráadásul meg kell oldanunk a tanulást is.
2021. márc. 6. 19:39
 5/29 anonim ***** válasza:
81%
Mi úgy tudtunk tavaly is dolgozni 3 gyerek mellett, hogy reggel apjuk elkezdte a tanulást, én meg ebéd után átvettem, és akkor ő állt neki a teendőinek. Nekem kötöttebb a munkaidőm, ő oda tudott mindent szervezni délutánra. Aztán este főztem másnapra.
2021. márc. 6. 20:03
 6/29 anonim ***** válasza:
18%
OV bejelentette, hogy nem lesz ügyelet.
2021. márc. 6. 20:14
 7/29 anonim ***** válasza:
85%
Azóta már azt is h csak lesz.
2021. márc. 6. 20:30
 8/29 anonim ***** válasza:
76%
Érdekesen fogják megoldani, mert nálunk 1-2 kivétellel mindenki jelezte, hogy igénybe venné az ügyeletet. Ezt ráadásul holnap már meg kell oldania az óvodavezetőnek, szóval kíváncsi vagyok, mi alapján fognak dönteni a korlátozott létszámról, hogy kinek a gyereke mehet és kié nem.
2021. márc. 6. 20:35
 9/29 anonim ***** válasza:
7%
Atyaég...
2021. márc. 6. 21:25
 10/29 anonim ***** válasza:
27%
Hogyan jelezték hogy kik kérnek ügyeletet ha még a feltételei sem jelentek meg hogy ki veheti igénybe? Semmi értelme. Nem fogják ezt vasárnap megoldani. Nálunk tavaly amikor már kötelező volt ügyeletet szervezni akkor nagy nehezen kitalálták (utána való első hétköznap) hogy milyen papírt kell hozzá beszerezni a munkahelyről. Nem volt ám jó akármilyen munkáltatói. Mire azt is beszereztük home office-ból.. mert eredeti kellett!
2021. márc. 6. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!