Mit gondoltok arról, ha valaki azért vállal gyereket, hogy megkapja a babaváró hitelt és így könnyebben jusson lakáshoz?
Figyelt kérdés
Csak onnan jutott ez eszembe, hogy egy ismerősöm a párjával kifejezetten ezért házasodott össze és ezért vállaltak most gyereket szűk 1 év leforgása alatt. Nem teljesen értek egyet ezzel a hozzáállással, én nem anyagi okok miatt fogok gyereket szülni és bennem felmerült a kérdés, hogy milyen szülő lesz az ilyen, aki pénz miatt szül. A kérdésem nem provokatív szándékú, csak érdekel más véleménye is erről, mert lehet hogy én gondolom rosszul.2021. márc. 6. 11:49
21/25 anonim válasza:
20, pont ezt mondom én is. Írásban nem megy át a hangsúly, sajnos, de úgy értettem, hogy aki árul, az úgy gondolja, hogy annyi támogatás van, megkéri az árát, csak közbe aki nem akar gyereket (vagy többet), az meg van lőve.... az valóban jól járna, aki 3 gyereket bevállal, esetleg falun, de az ő támogatási szintjükhöz mennek fel az árak, így ők se járnak jól, aki meg gyerek nélkül akarna vásárolni, netán egy gyerekkel, annak esélye nincs... mert ugye bemondja a TV, hogy akár 25M-t is kaphatnak a gyerekes családok, csak azt nem teszik hozzá, hogy 3 gyerek, falu és a többi... az eladó meg nem néz utána, hanem elhiszi,hogy ez "ingyenpénz" a vevőnek, akkor nehogymár ő ne járjon jól...
22/25 anonim válasza:
Eleve hülyeség amit a kérdésben állítasz. A babaváró hitel kamatmentességéhez elég 5 éven belül gyereket vállalni azzá ha most nem szerették volna gyereket csak a pénzt elég lett volna házasodni, a gyerek ráér 5 év múlva...
Tehát ők konkrétan valószínűleg nem csak a pénz miatt vállalták MOST a gyereket, hanem azért mert MOST szerették volna.
23/25 anonim válasza:
Ingyenélő, potyaleső szarházi élősködő férgek, akik csak a pénz miatt szaporodnak. Eddig főleg a c típusú kisebbségre volt ez jellemző, de köszönhetően a nyakló nélküli pénzosztásnak, most már a white trash is ezt csinálja. Kívánom is minden pénzért ellő tenyészkocának, hogy egy bő másfél napos vajúdás után szakadjon a seggéig, de lehetőleg rögtön az elsőnél, hogy a többihez már ne legyen kedve, és vissza kelljen fizetni az ingyenpénzt!!
24/25 anonim válasza:
ha ők a white trash, akkor te mi vagy? :D nagyon felettük állsz, tényleg...
25/25 anonim válasza:
2 ember egy kapcsolatban beszél olyan dologról is amihez a kűlvilágnak semmi köze.
Pl: "Szeretnétek gyereket?"
Ó majd stb stb...
Kb igen de anyámnál oboázok, nincs pénzem és nem akarom, hogy belepofázzon...
Na ezt így nem mondja senki el mert szégyenli stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!