Ha szájjal elégítem ki a páromat, lenyelhetem a spermát? Kisbabám 100% anyatejes.
Figyelt kérdés
Nem árt a babának, ha lenyelem? Nem szeretném megsérteni a páromat, de nekem kicsit morbid belegondolni, hogy a pici ugyan úgy megeszi. Direkt nem raktam a szoptatás topikba, nem akartam ott rontani a "légkört" 😅 viszont apa már nagyon oda van szegény, és nem szeretném ha azt érezné, hogy hanyagolom. Negatív, lekezelő kommentekre nem vagyok kíváncsi, ha nem tetszik a kérdés, görgess tovább2021. márc. 4. 19:01
41/42 anonim válasza:
Látom tyúkszemedre léptem. Menj vizsgáltasd ki magad, nem én tehetek róla, hogy egész nap csak azon jár az agyad...és igen az állatok viselkednek így 😜 És nem, ettől velem nincs az ég vilagon semmi baj.
Hacsak nem baj az, hogy nevetségesnek tartom, hogy felnőtt emberek azon versengenek kit dugnak meg többször egy nap.
42/42 anonim válasza:
nem én vagyok az a válaszoló, de akkor sem korrekt, hogy ki vagy rájuk akadva, hogy mocskolódnak, miközben te meg leállatozod őket.
a tartalommal amit mondasz, még akár egyet is értenék, de mivel ilyen a stílusod, veled sem tudok azonosulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!