Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha szájjal elégítem ki a...

Ha szájjal elégítem ki a páromat, lenyelhetem a spermát? Kisbabám 100% anyatejes.

Figyelt kérdés
Nem árt a babának, ha lenyelem? Nem szeretném megsérteni a páromat, de nekem kicsit morbid belegondolni, hogy a pici ugyan úgy megeszi. Direkt nem raktam a szoptatás topikba, nem akartam ott rontani a "légkört" 😅 viszont apa már nagyon oda van szegény, és nem szeretném ha azt érezné, hogy hanyagolom. Negatív, lekezelő kommentekre nem vagyok kíváncsi, ha nem tetszik a kérdés, görgess tovább
2021. márc. 4. 19:01
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
64%

"Egész nap a szexen jár az eszem "

És akkor most te erre vagy büszke, hogy ilyen 1 bites ösztönlény vagy? Szexelni normális, de akinek csak azon jár az agya egész nap az mániákus, és semmi büszkeség irigyelnivaló nincs benne. Inkább nézesd meg a hormonjaid, vagy nézz magadba miért nincs másra igényed az életben mint nonstop dugni.

2021. márc. 5. 09:37
 32/42 anonim ***** válasza:
89%

Fú hogy osztja a két tábor egymást, elképesztő :D

Amúgy nekem ez a kérdés eszembe sem jutott, amikor úgy alakult, csináltam és kész. Ennyire nem kell kielemezni a dolgokat.

2021. márc. 5. 11:02
 33/42 anonim ***** válasza:
49%
Anyám borogass..ennyi frigid, prűd nőt... Nem azt mondom h mindenkinek kötelező rögtön szülés után lepippantani a férjét...de nektek mi bajotok van????? Attól, hogy ti nem kívánjátok a szexet ,vagy nem olyanok a körülmények, még nem kell itt bunkózni...Fogadjunk ti vagytok azok akik átmennek aludni a baba szobájába és pár év után is csak azért hagyjátok magatokat megdönteni mert kistesòt akartok a gyereknek.... ágybaj...
2021. márc. 5. 18:43
 34/42 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyik tábor se jobb vagy rosszabb. Vannak olyan nők akik 2 hetes baba mellett csak a szexre gondolnak, egészségükre. Semmi dicsekedni való nincs ebben sem. Másoknak akkor még a babáról való gondoskodáson jár minden gondolatuk. Teljesen normális. Sokan 2 héttel a szülés után még javában véreznek, fájdalmaik vannak, kimerültek, stresszesek. Köze nincs a frigiditáshoz, és nem kell a babával aludni sem, hogy valakinek ne legyen kedve még szexelni ilyen állapotban. Előbb tisztában kéne lenni a fogalmakkal.
2021. márc. 5. 18:55
 35/42 anonim ***** válasza:
51%

#33 neked mi bajod van?

Senki nem prűd vagy frigid azért mert nem nonstop a dugáson jár az agya mint valami állatnak. A kettő között még van egy jó nagy átmenet, sajnàlom ha neked nem sikerült megtalálni.

Annyira jellemző ez, ha valaki nem úgy érez épp ahogy te akkor jön egyből a vad személyeskedés meg a mocskolódás.

Csak eddig jutottál mi?

2021. márc. 5. 22:19
 36/42 anonim ***** válasza:
45%
Én nem vagyok egyik oldal pártolója sem, de kedves utolsó, a vad mocskolódás azért részetekről is megvolt, mivel ti meg leállatoztátok a másik tábort. Nem féltelek titeket sem, ha a másik szidásáról, lenezéséről van szó.
2021. márc. 6. 05:49
 37/42 anonim ***** válasza:
35%
Miért mit mondjak arra aki napi 24-ben csak dugna, és még ő állítja be magát etalonnak? Ha már egyértelműen nimfomániás, akkor legalább ne tegyen már úgy, mintha ez lenne az alap, és mindenki más meg hülye "frigid, prűd".
2021. márc. 6. 08:42
 38/42 anonim ***** válasza:
42%
Mondjál rá amit akarsz, nekem tök mindegy, csak akkor legalább azzal ne vádold őket, hogy mocskolódnak, hisz te is azt csinálod.
2021. márc. 6. 10:20
 39/42 anonim ***** válasza:
27%
Ez nem mocskolódás, hanem tény:aki nonstop csak dugna nimfomániás, és semmi normális nincs benne. Sajnálom ha nem ízlik a válaszom, attól még ez van.
2021. márc. 6. 12:16
 40/42 anonim ***** válasza:
49%
mivel hogy leállatoztad, te sem vagy nála különb, ami a stílust illeti.
2021. márc. 6. 13:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!