Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha szájjal elégítem ki a...

Ha szájjal elégítem ki a páromat, lenyelhetem a spermát? Kisbabám 100% anyatejes.

Figyelt kérdés
Nem árt a babának, ha lenyelem? Nem szeretném megsérteni a páromat, de nekem kicsit morbid belegondolni, hogy a pici ugyan úgy megeszi. Direkt nem raktam a szoptatás topikba, nem akartam ott rontani a "légkört" 😅 viszont apa már nagyon oda van szegény, és nem szeretném ha azt érezné, hogy hanyagolom. Negatív, lekezelő kommentekre nem vagyok kíváncsi, ha nem tetszik a kérdés, görgess tovább
2021. márc. 4. 19:01
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
61%
2 és fél hetes újszülött mellett azon jár az agyad h lenyeld-e? Sok mindent olvastam már itt a gyakorin de ilyet még soha. Most megleptél.
2021. márc. 4. 21:12
 22/42 anonim ***** válasza:
85%
#21 a szülés utáni hormonvihar engem is megviccelt. Szégyen vagy sem, 2 hét után a semmiből hirtelen feléledt a libidóm és a falat kapartam és a perceket számoltam vissza, mikor telik le a 6 hét. Van ilyen, nem kell miatta bántani a másikat.
2021. márc. 4. 21:17
 23/42 anonim ***** válasza:
43%
Leakarod cumizni az apádat?
2021. márc. 4. 22:16
 24/42 anonim ***** válasza:
63%

De az h lecummantja apát azzal mire megy ha fel van tüzelve :D

bár aztán lehet h neki az is kielégültség érzést okoz (ha nem is orgazmust) ha ilyen módon "szexel".

2021. márc. 4. 22:16
 25/42 anonim ***** válasza:
61%
Hagyjátok már ezt a hülyeséget h a saját apját akarja lecumizni... fárasztóak vagytok..
2021. márc. 4. 22:18
 26/42 anonim ***** válasza:
61%

"azon jár az esze"..

Képzeld, van aki gyerek után is kívánja a párját és nem csak gyerekcsinalas miatt szexel!

Én a kórházból hazaerve, ahogy letettuk a picit aludni már rá is cuppantam a paromra és utána is minden nap, aztán hogy lehetett behatolás is minnnnden aldott nap szexelünk és azóta is! Egész nap a szexen jár az eszem a gyerek mellett, micsoda fertő!!!

Kérdező, semmi gond nem lesz, de ha picit zavar teged, szerintem párodnak az os tetszik ha az arcodra élvez.. 😉

2021. márc. 5. 06:24
 27/42 anonim ***** válasza:
39%
26, nem fertő, csak szexmánia
2021. márc. 5. 07:46
 28/42 anonim ***** válasza:
78%

Amíg nem kényszerből csináljátok, hanem azért, mert nektek örömet okoz, addig hajrá, mindent bele 😝

Amúgy az "azon jár az esze" dolog inkább arra vonatkozott szerintem, hogy sokan kényszerből elégítik ki a férjüket, mert az elvárja vagy félnek a nők h félre megy a férfi ha nincs le.opva.

És amúgy is sokaknak nem számít szexnek ha a párjuk ürítésre használja a szájukat.

De nálatok nyilván nem ez

van, hisz ti akarjátok, titeket ez izgat és ti is vágytok a szexnek erre a formájára. Ha ti ajánljátok fel akkor a szátok nem csak egy tartály, csak ha a pasi követeli a sz.pást.

Meg ugye a nők attól is félhetnek, hogy ha vannak olyanok akiknek az is szex h lecuppantják csak úgy a pasijukat és ezt "reklámozzák", attól a férfiak feltehetik a kérdést, hogy az ő feleségük miért nem szop 2 hetes gyerek mellett, amikor sokan mások megteszik.

Csak azért írom ezt le, hogy megmagyarázzam miért érkeznek "sz.pásellenes" válaszok :D

2021. márc. 5. 07:53
 29/42 anonim ***** válasza:
67%
Tőlem aztán követelhette volna 2 héttel a szülés után... Örültem hogy el tudom látni a babát, és hogy már tudtam kiegyenesedve járni császár után, nem hogy még hajolgassak/térdeljek. A lista végén szerepelt hogy bármit is a számba vegyek táplálékon kívül. Tudom frigid vagyok, de ez van, vállalom.
2021. márc. 5. 08:17
 30/42 anonim ***** válasza:
59%
Oh my goooood 😂🤦‍♀️
2021. márc. 5. 09:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!