Ha szájjal elégítem ki a páromat, lenyelhetem a spermát? Kisbabám 100% anyatejes.
De az h lecummantja apát azzal mire megy ha fel van tüzelve :D
bár aztán lehet h neki az is kielégültség érzést okoz (ha nem is orgazmust) ha ilyen módon "szexel".
"azon jár az esze"..
Képzeld, van aki gyerek után is kívánja a párját és nem csak gyerekcsinalas miatt szexel!
Én a kórházból hazaerve, ahogy letettuk a picit aludni már rá is cuppantam a paromra és utána is minden nap, aztán hogy lehetett behatolás is minnnnden aldott nap szexelünk és azóta is! Egész nap a szexen jár az eszem a gyerek mellett, micsoda fertő!!!
Kérdező, semmi gond nem lesz, de ha picit zavar teged, szerintem párodnak az os tetszik ha az arcodra élvez.. 😉
Amíg nem kényszerből csináljátok, hanem azért, mert nektek örömet okoz, addig hajrá, mindent bele 😝
Amúgy az "azon jár az esze" dolog inkább arra vonatkozott szerintem, hogy sokan kényszerből elégítik ki a férjüket, mert az elvárja vagy félnek a nők h félre megy a férfi ha nincs le.opva.
És amúgy is sokaknak nem számít szexnek ha a párjuk ürítésre használja a szájukat.
De nálatok nyilván nem ez
van, hisz ti akarjátok, titeket ez izgat és ti is vágytok a szexnek erre a formájára. Ha ti ajánljátok fel akkor a szátok nem csak egy tartály, csak ha a pasi követeli a sz.pást.
Meg ugye a nők attól is félhetnek, hogy ha vannak olyanok akiknek az is szex h lecuppantják csak úgy a pasijukat és ezt "reklámozzák", attól a férfiak feltehetik a kérdést, hogy az ő feleségük miért nem szop 2 hetes gyerek mellett, amikor sokan mások megteszik.
Csak azért írom ezt le, hogy megmagyarázzam miért érkeznek "sz.pásellenes" válaszok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!