Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha szájjal elégítem ki a...

Ha szájjal elégítem ki a páromat, lenyelhetem a spermát? Kisbabám 100% anyatejes.

Figyelt kérdés
Nem árt a babának, ha lenyelem? Nem szeretném megsérteni a páromat, de nekem kicsit morbid belegondolni, hogy a pici ugyan úgy megeszi. Direkt nem raktam a szoptatás topikba, nem akartam ott rontani a "légkört" 😅 viszont apa már nagyon oda van szegény, és nem szeretném ha azt érezné, hogy hanyagolom. Negatív, lekezelő kommentekre nem vagyok kíváncsi, ha nem tetszik a kérdés, görgess tovább
2021. márc. 4. 19:01
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
60%
Engedd el a sok idoótát, és nyeld le nyugodtan:) semmi nem lesz.. énis kényeztettem páromat gyermekágy alatt.. na bumm:))
2021. márc. 4. 19:44
 12/42 anonim ***** válasza:
69%

Egészségügyileg nem lesz baj, gondolom nem 2 liter spermája van :D annyi adag ami jön kb semmiből nem káros a babára.

Szerencséje van a férjednek, valamiért a pasik szeretik lenyeletni a cuccot. Sok nő undorodik ettől azért fujjog (mondjuk én is, meg nekem a szex az 2 oldalú dolog, de ha neked is öröm akkor nincs semmi kivetnivaló benne)

2021. márc. 4. 19:52
 13/42 anonim ***** válasza:
89%

"mi kerül a tejjel együtt a kis pocijába.."

Mi kerül még a tejjel együtt a pociba? Csak nem sperma? Vagy hova gondolsz?

A tejet a tejmirigyek termelik. Ennyi, pont.

Nézz utána mit tartalmaz az ondó, látni fogod hogy semmi olyan nincs benne ami hasfájást, puffadást okoz vagy hasonlók. Csak sejtek és pár segédanyag.

2021. márc. 4. 19:53
 14/42 anonim ***** válasza:
25%
Én nem nyelném le ebben az esetben, ez egy lélektani dolog, valóban a baba is megeszi ha szoptatsz, undorító, baja nem lesz tőle.
2021. márc. 4. 20:08
 15/42 anonim ***** válasza:
46%
Ez olyan marhaság, akkor a szájába se vegye a párja farkát, mert a váladék, ami a farkán van is belekerül a kérdező szájába. Akkor már nem mindegy, hogy a sperma is odakerül-e vagy sem? A váladékra is lehet mondani, hogy ugyanúgy gusztustalan.
2021. márc. 4. 20:16
 16/42 anonim ***** válasza:
85%
Egész nyugodtan lenyelheted, semmi baja nem lesz a babának. Ha mégis jelentkezne a kólika, az nem a lenyelt spermától lesz, hanem a bélrendszer éretlenségétől.
2021. márc. 4. 20:28
 17/42 anonim ***** válasza:
62%
15 ez hülyeség, nem ugyanaz, vegye nyugodtan a szájába, de nem történik semmi ha nem nyeli le, szerintem teljesen érthető. Sőt szoptatás nélkül is érthető lenne, szexben csak azt érdemes csinálni, amit örömmel bevállal az ember.
2021. márc. 4. 20:30
 18/42 anonim ***** válasza:
86%
"A tejet a mellben mélyen elhelyezkedő tejhólyagocskák falát képező sejtek termelik. A hólyagocskákat apró hajszálerek hálózzák be, a sejtek a VÉRBŐL választják ki, illetve a vér összetevőiből alakítják át a tejhez szükséges anyagokat"
2021. márc. 4. 20:33
 19/42 anonim ***** válasza:
79%
Jaj, hát szegény apukádat nehogy elhanyagold!
2021. márc. 4. 20:45
 20/42 anonim ***** válasza:
84%
Nekem felfordul a gyomrom ettől a kérdéstől elnézést 😅
2021. márc. 4. 20:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!