Ha szájjal elégítem ki a páromat, lenyelhetem a spermát? Kisbabám 100% anyatejes.
Figyelt kérdés
Nem árt a babának, ha lenyelem? Nem szeretném megsérteni a páromat, de nekem kicsit morbid belegondolni, hogy a pici ugyan úgy megeszi. Direkt nem raktam a szoptatás topikba, nem akartam ott rontani a "légkört" 😅 viszont apa már nagyon oda van szegény, és nem szeretném ha azt érezné, hogy hanyagolom. Negatív, lekezelő kommentekre nem vagyok kíváncsi, ha nem tetszik a kérdés, görgess tovább2021. márc. 4. 19:01
11/42 anonim válasza:
Engedd el a sok idoótát, és nyeld le nyugodtan:) semmi nem lesz.. énis kényeztettem páromat gyermekágy alatt.. na bumm:))
12/42 anonim válasza:
Egészségügyileg nem lesz baj, gondolom nem 2 liter spermája van :D annyi adag ami jön kb semmiből nem káros a babára.
Szerencséje van a férjednek, valamiért a pasik szeretik lenyeletni a cuccot. Sok nő undorodik ettől azért fujjog (mondjuk én is, meg nekem a szex az 2 oldalú dolog, de ha neked is öröm akkor nincs semmi kivetnivaló benne)
13/42 anonim válasza:
"mi kerül a tejjel együtt a kis pocijába.."
Mi kerül még a tejjel együtt a pociba? Csak nem sperma? Vagy hova gondolsz?
A tejet a tejmirigyek termelik. Ennyi, pont.
Nézz utána mit tartalmaz az ondó, látni fogod hogy semmi olyan nincs benne ami hasfájást, puffadást okoz vagy hasonlók. Csak sejtek és pár segédanyag.
14/42 anonim válasza:
Én nem nyelném le ebben az esetben, ez egy lélektani dolog, valóban a baba is megeszi ha szoptatsz, undorító, baja nem lesz tőle.
15/42 anonim válasza:
Ez olyan marhaság, akkor a szájába se vegye a párja farkát, mert a váladék, ami a farkán van is belekerül a kérdező szájába. Akkor már nem mindegy, hogy a sperma is odakerül-e vagy sem? A váladékra is lehet mondani, hogy ugyanúgy gusztustalan.
16/42 anonim válasza:
Egész nyugodtan lenyelheted, semmi baja nem lesz a babának. Ha mégis jelentkezne a kólika, az nem a lenyelt spermától lesz, hanem a bélrendszer éretlenségétől.
17/42 anonim válasza:
15 ez hülyeség, nem ugyanaz, vegye nyugodtan a szájába, de nem történik semmi ha nem nyeli le, szerintem teljesen érthető. Sőt szoptatás nélkül is érthető lenne, szexben csak azt érdemes csinálni, amit örömmel bevállal az ember.
18/42 anonim válasza:
"A tejet a mellben mélyen elhelyezkedő tejhólyagocskák falát képező sejtek termelik. A hólyagocskákat apró hajszálerek hálózzák be, a sejtek a VÉRBŐL választják ki, illetve a vér összetevőiből alakítják át a tejhez szükséges anyagokat"
19/42 anonim válasza:
Jaj, hát szegény apukádat nehogy elhanyagold!
20/42 anonim válasza:
Nekem felfordul a gyomrom ettől a kérdéstől elnézést 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!