Miért van ez így?
21 éves leszek
Állandóan azt érzem , hogy kisbabát szeretnék, viszont ha meg késik a menstruaciom akkor meg azt gondolom hogy még nincs itt az idő
De éjjel nappal arra gondolok hogy babát szeretnék
A párommal állandóan babaruhákat nézünk meg ilyenek ...
Mégis miért lehet hogy ha késik akkor meg megijedek?
Belül tudom hogy még korai lenne?
mi a párommal már régóta együtt voltunk, amikor felmerült már a baba téma. én akartam már, ő még nem. mégis amikor késett, bepánikoltam. ő mondta, hogy mit pánikolok, ugyis gyereket akarok. nagyon izgultam amíg letelt a teszt 3 perce.
azért az szerintem egy nagy mérföldkő az ember életében, ha valóban terhes. minden megváltozik miatta, tőle, szóval szerintem normális ha megijed az ember, hogy babát vár(hat). nyilván más a helyzet, ha már mondjuk 5 éve próbálkoznak vele és végre sikerült.
Mert tudod, hogy onnantól visszafordíthatatlanul megváltozna az életed. És az emberek azért félnek a (nagy) változásoktól.
Az nézd meg magadban és válaszold meg őszintén, hogy nem csak a terhességre és a vele járó több figyelemre, áldott állapotra vágysz-e? (Nálam ez volt ennyi idősen) illetve beszélgess olyanokkal akiknek van már gyerekük, hogy ez nem csak a babaruhákról szól (arról a legkevésbé)... Engem még 37 évesen is arcul csapott, hogy nem volt hiteles képem a kisbabás létről. Nagyon nehezen álltam át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!