Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Valahogyan lehet módosíttatni...

Valahogyan lehet módosíttatni a gyermekelhelyezési per eredményét ?

Figyelt kérdés

5 éves gyerekem akarta az apja elperelni tőlem, teljes felügyeleti jogot kért,de ezt nem kapta meg,mivel nincs semmilyen indok arra,hogy nincs nálam jó helyen a gyerek.

A bíróság azt az ítéletet hozta,hogy egyik héten 2 délután elviheti a gyereket, másik héten pedig péntektől vasárnapig nála van, ott is alszik.

Sajnos nagyon rosszul jön ez ki a gyereken, ha hazajön az ottalvásokból bepisil este, többször felriad,sír.

Azt is mondta a gyermek,hogy az apuka haverjai ha ott alszanak, vele egy szinten, egy másik szobában szállnak meg, és akkor is fél. (Kislányom van)

Elmondta nekem,hogy egyedül hagyják őt este az emeleten, berácsozva a lépcsőket, este fél, nem tud lemenni az apához,(és a barátnőjéhez). Gyermekem elmondta azt is,hogy már ott is bepisilt egyszer,de nem tudott szólni senkinek, és a sötétben átvette a ruháját ...

Az apának próbáltam jelezni a problémát, a telefont nem veszi fel nekem, egyszer sikerült elérni, akkor undorító, alpári hangnemben beszélt velem, elhordott mindennek, lerakta a telefont. SMS-re nem válaszol, személyesen nem lehet vele beszélni, átadja a gyereket és megy is, nem hallgat meg.

Mit lehet tenni az ügyben?????:(

Gyámügyre gondoltam,de ők csak akkor segítenek,ha már megtörtént a baj, ilyen problémákkal hiába próbálkozom..

2021. febr. 28. 20:05
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
14%
Miért akartok mindennel a gyámügyre menni reflexből? Ez a csaladsegito hatásköre lenne első körben.
2021. márc. 1. 08:28
 22/52 anonim ***** válasza:
18%

20!

Csak szólok, a gyerekek sokmindenre képesek ám. Ha pedig érzi, hoyg az anyja nem akarja, hogy az apához menjen, önkéntelenül is kitalálhat történeteket. Olvasd el figyelmesen ezt a részt:

" Azt is mondta a gyermek,hogy az apuka haverjai ha ott alszanak, vele egy szinten, egy másik szobában szállnak meg, és akkor is fél. (Kislányom van)"

Ha a gyerek valóban ezt mondta, akkor a kérdező belesulykolta a gyerekbe, hogy félnie kell a férfiaktól. Mert konkrétan minfelelmetes van amúgy abban, hogy vele azonos szinten alszanak az apa barátai? Apában elvileg megbízik a gyerek, tehát ha apának barátai, akkor neki is. 5 évesről van szó, egyszerűen gondolkodik még.

De valóban lehet a gyanújához fordulni és lehet pszichológust kerni. Csak aztán ne lepődjön meg rajta, ha a pszichológus hogy hogy nem azt diagnosztizálja majd, hogy a gyerek a normálisnal jobban kötődik az anyjához és mindenben a kedvében próbál járni.

2021. márc. 1. 08:44
 23/52 anonim ***** válasza:
88%
Márpedig én mindig mindenben mindig a gyerekem pártját fognám, és ha azt mondja, fél, akkor hiszek neki, kedves 22-es. Ki higgyen neki, ha a saját anyja se?? A többi meg unásig hallgatott alá nem támasztott hülyeség, elváltnő-szindróma vagy mi a bánat, persze, hogyne. Gyerekmolesztáló Bojár errefelé is remekül elhintette ezt a sok hülyeséget.
2021. márc. 1. 08:56
 24/52 anonim ***** válasza:
0%

23!

Hajra. Majd rájössz, hogy nem feltetlenul igaz minden, amit a gyerek mond ebben a korban. A gyerekmolesztalas amúgy meg bizony nagyon sokszor tipikus elvaltszulo rágalom. De ujra leirom, mehet a gyamhivatalhoz, kérhet pszichológiai vizsgálatot.

2021. márc. 1. 09:00
 25/52 anonim ***** válasza:
100%
Azért tegye már fel a kezét aki anya és a gyereke ha kitalálja ha nem,de azt mondja fél vagy valahol bántják nem járna utána? Kb pont ugyanannyi esély van arra hogy csak kitalál dolgokat mint arra hogy van benne igazság, pláne ha az apja elzárkózik attól is hogy ezt megbeszéljék. Amúgy én a kérdező helyében írnék neki egy smst hogy a gyerek nem érzi jól magát mikor ott van, vagy együtt megpróbáljuk megoldani vagy gyámügy/bíróság, mert igenis azért vannak
2021. márc. 1. 09:03
 26/52 anonim ***** válasza:
50%

25!

Javíts ki, ha tévedek, de senki nem írt olyat, hogy ne járjon utána.

2021. márc. 1. 09:09
 27/52 anonim ***** válasza:
100%
Voltak akik azt írkálták hogy mért kell mindenért a gyámügyre futkozni. Hát akkor szimplán a kérdező se futkozzon, csak ő se beszéljen az apával, ha menne a gyerekért ne adja oda aztán akkor majd ha ő futkozik a gyámügyre el lehet mondani mi a helyzet
2021. márc. 1. 09:42
 28/52 anonim ***** válasza:
100%

Én utáltam másokkal aludni gyerekként, szóval teljesen elhiszem, hogy más sem szeret(bár az érdekes, hogy meg kellett említeni a kérdezőnek, hogy lánya van, fiút ugyanúgy molesztálhatnak).

Szóval lehet, hogy sulykolt bele valamit akarva akaratlan, de a gyerek félelme sulykolástól függetlenül érhető. A mai napig nem szeretek pl együtt sátrazni idegenekkel úgy, hogy a szomszéd sátorban alszanak, egyszerűen nem megy úgy az alvás nekem.

2021. márc. 1. 10:28
 29/52 anonim ***** válasza:
88%
22-es: az miért meglepö, ha egy kisgyerek fél, ha a másik szobában egy csomó részeg ordibál????
2021. márc. 1. 11:36
 30/52 anonim ***** válasza:
86%
Amúgy eleve nem értem a haverok mit keresnek ott mikor az apának láthatása van és a gyerekével kellene foglalkoznia. Oké ha mondjuk napközben grilleznek vagy elmennek közösen kirándulni, de mért ilyenkor kell kanbulit tartani?
2021. márc. 1. 11:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!