Gyermekelhelyezési per van folyamatban, hogy a párom gyerekét mi neveljük, nekünk van már egy és most terhes vagyok, hogyan titkoljam el, hogy a párom exe véletlenül se tudja meg, mert akkor azt gondolja majd, hogy a CSOK miatt akarjuk?
Szerintem teljesen mindegy, hogy most kapjátok ezeket a megjegyzéseket, vagy három hónap múlva.
Talán jobb is, ha előbb lecseng.
A bíróságot meg nyilván nem fogja befolyásolni ez a tényező, úgy dönt, ahogy jónak látja.
Ha a nő a bíróságon ezzel érvelne, azzal is csak saját magát járatja le...
5-ös kérdező:
De, szerintem az. Valószínűnek tartom, hogy mégsem ikrek lesznek(ikres terhességeknél gyakori, hogy az egyik felszívódik) és így már 'szüksége van' a párja gyerekére is. Hányinger.
De amúgy már korábban is írtam hogy ez a nő az életben nem fogja megkapni a csokot. Tipikusan az a fajta, aki azt hiszi hogy három gyerek után a kezébe nyomnak tíz millát.
Az egyik válaszolónak, aki írta, hogy nem tud teherbe esni, nagyon sajnálom, de mi köze annak hozzá, hogy én még szeretném titokban tartani egy ideig.
A másik válaszolónak, azért mert már tett rá megjegyzést, hogy biztos azért, de itt más okok állnak a háttérben. Nem tudom miért várok itt választ, csak reméltem, hátha valami ötlet, mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!