Van itt olyan aki pár hónapos kapcsolat után terhes lett és azóta is jól megvannak?
Figyelt kérdés
2016. máj. 18. 21:27
1/18 anonim válasza:
Aki hama terhes lett olyan sok van, akik jól megvannak, azok kevesen.
2/18 anonim válasza:
Ismerősről tudok, de nem túl hosszú a kapcsolat egyelőre. 3 hónapja voltak együtt mikor becsúszott a baba. (23 és 31 évesek voltak akkor) A baba most 4 hónapos és egyelőre jól megvannak.
3/18 anonim válasza:
Mi Decemberben ismerkedtünk meg, szerelem volt első látásra, olyan erős kötődés és vonzódás, hogy amikor előszőr lefeküdtünk egymással, nem védekeztünk, hogy baba legyen...lett is, most vagyunk az 5. hónapban, két hete volt az esküvőnk, imádjuk egymást:)))
5/18 anonim válasza:
Fél éve 'ismertük meg' egymàst a munkahelyünkön, a 2. privát talàlkozáskor (első együttlét) fogant meg a babánk... 3,5 év telt el azóta, nemrég született meg a 2., màr tervezett babánk. Teljesen jól megvagyunk!
6/18 anonim válasza:
Sógoromék.
A megismerkedésük 1. évfordulóján született az első fiuk.
Ennek 6 éve, most várják a harmadikat, jól megvannak.
Mondjuk ők nem huszonévesen találkoztak, kifejezetten olyan társat kerestek, aki szintén hamar vágyott gyerekre.
7/18 anonim válasza:
#3 Bravó. A felelősségteljes gyerekvállalás mintapéldái vagytok. :)
8/18 anonim válasza:
18 múltam egy héttel, a szülinapomat akkor ünnepeltük a sráccal akivel kezdett alakulni valami már pár hete-hónapja, de még nem jártunk, csak alakult. Kicsit sokat ittam, vagyis nem sokat, csak nem bírtam a piát, lefeküdtem vele, akkor veszítettem el a szüzességemet, védekeztünk, de egy picit kiszakadhatott a gumi, legalábbis utólag arra gondoltunk, nem vettem észre semmit, hiszen nem volt tapasztalom. Terhes lettem! Ez 12 éve volt, azóta is Boldog házasok vagyunk!
9/18 anonim válasza:
A párom tesójáék kb 3 hónapja voltak együtt amikor becsúszott a gyerkőc.Azóta eltelt 11 év,és együtt vannak.
10/18 anonim válasza:
Nekem is tesomek 2honapja voltak egyutt mikor becsuszott tabletta mellett.. a nagyfiu most megy altalanosba a kicsi kozepso csoportba, nagyon jol megvannak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!