Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek lehet-e kapcsolat...

Szerintetek lehet-e kapcsolat a terhes vitaminok és a sok hiperaktív gyerek között?

Figyelt kérdés
A benne található kötőanyagokra,sűrítő anyagokra gondolok.

2015. júl. 19. 12:38
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem. A mozgásszegény életmód, a rossz táplálkozás, a sok gép és tv/kütyü előtt töltött idő és a felhalmozódó energiák sokkal inkább, a családok instabil érzelmi állapotáról nem is beszélve. A kötőanyagok a legkevesebbek a mai világban, szerintem.
2015. júl. 19. 12:40
 2/9 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondta anno az orvosom, hogy teljesen felesleges, mondja majd,ha kell, folsav ami fontos.(osztályvezető főorvos)
2015. júl. 19. 12:43
 3/9 anonim válasza:
100%

Én inkább a sok mű kajára, adalékra, ízfokozóra, tartósítóra, színezékre és egyéb ilyesféle "nyalánkságokra" tippelnék, amit nap mint nap magunkba tömünk még olyankor is, amikor nem gondolnánk. (pl. kenyér)

Megfejelve a mindenre használt műanyag csomagoló anyagokkal.

Megfejelve azzal a rengeteg autó által kipufogtatott méregre.

Ami nem csupán hiperaktivitást, de az allergiások számának ugrásszerű növekedését is sztem okozza.

2015. júl. 19. 12:50
 4/9 A kérdező kommentje:
Na igen... azok is!
2015. júl. 19. 12:53
 5/9 anonim ***** válasza:
A sok helytelen diagnózisról nem is beszélve. Mert az a gyerek, aki 6 évesen nem képes végigülni csendben 6x45 percet rögtön hiperaktív.
2015. júl. 19. 12:53
 6/9 anonim ***** válasza:
Az én orvosom is azt mondta, felesleges a terhes vitamin, ha változatosan étkezem. De fel se merült, hogy a hiperaktivitás miatt.
2015. júl. 19. 13:23
 7/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nem, mert akkor minden gyereknek hiperaktívnak kéne lennie, akinek az anyja terhesvitamint szedett. Meg elég nehéz így általánosítani, hisz minden fajta vitaminban más összetevő van.

Én már a fogantatás előtti hónapokban elkezdtem szedni és a gyerekem különösen nyugodt típus, semmi hasonló gondja nincs.

Amúgy aki novemberben esik teherbe, nem hiszem hogy ugyanolyan változatosan és vitamindúsan tud enni, mint aki májusban esik teherbe és végigeszi az egész idénygyümölcs/zöldség palettát friss állapotában.

2015. júl. 19. 13:41
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is inkább az ételekben található adalékanyagok és egyéb kéros környezetei hatások lehetnek a ludasak - a vitamin szerintem inkább hasznos, mint árt.
2015. júl. 19. 13:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Oxigénhiányos állapot a magzatnál vagy az újszülöttnél. Szülési sérülések, pl. a homloklebenyé. Az oxigénhiányos állapot lehet átmeneti is, a gyerek ilyenkor tökéletes apgarral születik, mégis nyoma marad később magatartászavar formájában.
2015. júl. 19. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!