Nők akik eredetileg nem akartak gyereket de a párotok kedvéért mégis lett, megbántátok?
6 éve vagyok együtt a párommal de az utóbbi 1 évben egyre erőteljesebben érzem, hogy nem akarok gyereket. Elborzasztanak a traumatikus szülés sztorik, rosszul vagyok a gyerekzsivajtól és úgy amblok nem érzek magamban késztetést, hogy gyerekem legyen.
A párom ezzel szemben egy ősapa, lattam már gyerekekkel bánni, belőle biztosan remek apuka lenne.
Van olyan köztetek aki hasonló dilemmát élt át?
Ilyen érzésekkel szerintem se szüljél gyereket..azt lélekből akarni kell.
Én férfi vagyok, de ezeket amit írtál teljesen jogosnak vélem.
A nem létező gyermekek érdekében mondom, hogy így ne szülj. Olyan leszel, mint az első, ami se neked, se a férjednek, se a gyerekeknek nem lesz jó.
Nekem 4 van, de ha lenne lehetőségünk felnevelni őket, 10-ig meg sem állnék. Soha semmilyen lemondást nem éreztem, mert mindig erre az életre vágytam. Ha nem így lennék vele, nem lettek volna gyermekeink.
1 vagyok: a traumatikus szulestol en is feltem ezert kertem csaszarmetszest es kb az volt eddig a legpozitivabb csalodasom. Az kutyaf*sza ahhoz kepest ami utana jon.
A gyerekzsivaj a sajatodnal nem fog zavarni kiveve ha siros babat fogsz ki. Ebben makom volt hogy keveset sir/sirt a lanyom es ejszaka is alszik minden mas viszont csak rola szol, te eltunsz. A legrosszabb hogy masok szemeben is... akarkivel beszelek csak a gyerekrol kerdeznek, csak a gyerek kap dicseretet... nehez egyik pillanatrol a masikra megszunni letezni. Nem csodalom hogy olyan sokan nem vallalnak be gyereket.
Nagyon köszönöm a kommenteket. Szívesen olvasnék még többet. Annyit kérnék, hogy aki idejön leértekelni azokat a férfiakat es nőket akik kommentelnek (ezáltal baromi sokat segítenek nekem)
Ne pontozzátok már le mert mindenki az őszinte véleményét írja le és ebben nincs semmi lepontoznivaló..
Nem ertem miert nem jo valasz az hogy kimelje meg a pasit. Sztem ez jogos hiszen nokent fel vannak háborodva akik a masik feléről ismerik a helyzetet.. Tortenetesen mikor a no akar a pasi belemegy.. Aztan a pasi lesz a g.xi hogy nem jo apa. Hat ennyi erovel az az apa is megkimelhette vna az anyat meg a kolyket is.
Sztem ne szuljel. Nem mindenkinek valo az. Siman lehet valaki boldog anelkul is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!