Mi a véleményetek a Merse névről? Nyugtassatok meg,hogy csak szerintem borzalmas?
Figyelt kérdés
2021. febr. 17. 20:07
11/16 anonim válasza:
Nekem mindig egy mesefigura ugrik be erről a névről, olyan, mint a Misi mókus, szóval egy mókus neve egy meséből. :)))
12/16 anonim válasza:
Nekem van Merse ismerősöm, már felnőtt ember. Soha nem volt gáz számára a neve.
13/16 anonim válasza:
Ismerek Mersét is, és Mását is. :)
Elsőre furcsa volt, de szerintem sincs velük baj. Annyi még, hogy nekem lányos hangzású a Merse.
14/16 anonim válasza:
Nekem tetszik. Mikor még nem tudtam hogy kislányom lesz, nagyon gondolkodtam a Mersén. :)
15/16 anonim válasza:
Én nem adnám, de teljesen jó név. Ritka ugyan, de semmivel sem rosszabb, mint más ritka, régi férfinevek, mint a Dezsô, Zakariás vagy Gedeon.
16/16 anonim válasza:
Nekem nem jön be ez név,számomra túl különleges már .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!