Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A 3 éves lányommal ma először...

A 3 éves lányommal ma először akarunk bkv-ra szállni. Mire figyeljek?

Figyelt kérdés
Kb 1 órás út lesz, nem Pesten lakunk. Eléggé parázok, hogy milyen lesz. Tapasztalat?
2021. febr. 17. 07:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
66%
Teljesen adekvát a 8-as kérdése. Fura ez, hogy ekkora feneket kell keríteni egy ilyen természetes dolognak, mint a tömegközlekedés.
2021. febr. 17. 11:12
 12/21 anonim ***** válasza:
86%
Neked felnôttként természetes. Egy 3 évesnek, aki még soha nem utazott tömegközlekedéssel, nem az.
2021. febr. 17. 11:38
 13/21 anonim ***** válasza:
69%
Nekem meg az a természetes, hogy nem 3 évesként viszem először, hanem csecsemőkora óta, így 3 évesen neki is természetes.
2021. febr. 17. 11:41
 14/21 anonim ***** válasza:
74%

Neked. Mások meg máshogy élnek, miért kell ítélkezni ezért?

Megsúgom, amióta covid van, én sem viszem ôket tömegközlekedéssel. Elôtte igen, és a most 2 és 4 éves lehet, hogy hozzá lenne szokva, de bocs, inkább az autót választom ebben a helyzetben. Így nekik sem “természetes”, ami szerinted az.

Nem vagyunk egyformák...

2021. febr. 17. 11:47
 15/21 anonim ***** válasza:
46%
Hát nem tudom, nekem sem magától értetôdô, hogy világjárványban tömegközlekedjek a 2-3 évessel...
2021. febr. 17. 11:52
 16/21 anonim ***** válasza:
75%

13

Mi autóval közlekedünk, nem tömegközlekedve.

Apuval témáztuk karácsonykor.

28 éve ült utoljára tömegközlekedésen.

Villamoson, trolin sosem..

Én magam 19 évesen mentem először villamossal.

Trolival 20 évesen...

Buszon én utaztam 2-3 évesen

Legközelebb, ami nem iskolai kirándulás 14 évesen, gimnáziumba, hogy mentem.

Testvérem 14 évesen ült klasszikus tömegközlekedés miatt buszon.

Amikor született, már vettünk autót.

34 éves vagyok

Nem budapesti, 19 éves koromtól pár évet ott éltem.

Szerintem egyáltalán nem hihetetlen, hogy nem tömegközlekedik az ember ennyit.

2,5 évesem itt helyben amikor szerelőnél volt a kocsim, akkor ült 3 megállót a mamához, 1 évesem nem.

Nem is fog, mert 2 gyerekkel nem indulok el már

2021. febr. 17. 12:34
 17/21 anonim ***** válasza:
46%
Vidéken nincs ám tömegközlekedés. Kisebb városokban sem. Gyalogolsz ,bicikli vagy kocsi. Mióta covid van én se szállok fel velük. Nekem külön szívás,mert én nem tudok vezetni,város szélén lakunk,így lassan egy éve nem voltam sehol csak postán és kisboltban :( mindent netről rendelek,de félek felszállni az egy evéssel. Május felé szerintem már bevállalom. Jön a jó idő,és remélhetőleg lemennek a pozitív esetek.
2021. febr. 17. 12:46
 18/21 anonim ***** válasza:
66%
🤣🤣🤣 ne haragudj de ez vicces. Mire kene figyelni?? Eddig valami burokban volt?
2021. febr. 17. 14:18
 19/21 A kérdező kommentje:

Még soha nem tömegközlekedett, nem Pesten lakunk. Falun belül sétálunk ha valamiért be kell jönni Bp-re akkor a férjem hoz, nekem nincs jogsim. Most muszáj bemenni a városba, a férjem vidéken dolgozik. Nem jókedvemből cibálom. Nagyszülő nincs, nem tudom senkire hagyni. Elhiszem, hogy valakinek alap ez, de nincs vége az országnak Budapesttel 😅

Miért tömegközlekedtem volna vele hamarabb, ha nem kellett?!

2021. febr. 17. 14:26
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Ne parázz, az én lányom most töltötte a kettőt, ma is átszállással voltunk barátnőknél, 1 km séta utána 2 külöböző vonat, utána megint 1 km séta.

Hazafelé ugyanez, semmi gond nincs vele.

Emberek is nagyon segítőkészek mindenben azt vettem észre, régen babakocsit is segítettek hozni vinni, de már nem bánom hogy az nincs.

Annyi hogy legyen nálad játék amivel le tudod foglalni azért de enyém többnyire elnézelődik, meg köszönget mindenkinek meg ilyenek :D

2021. febr. 17. 16:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!