Egy nőnek mekkora kockázatot jelent ha csak 35 évesen vállal gyereket?
Egyelőre nincs hova vállalnunk, kellene még pár év mire saját lakásunk lesz. Addigra a párom viszont 35 körül lesz, én pedig 38 leszek.
Egészségügyi szempontból, illetve a születendő gyermek egészségének szempontjából mekkora kockázatot jelent ennyi évesen szülni?
Két kockázata van: ha problemaja van vagy lett eddigre, nagyon szorítani fog az idő/ vagy kiderül hogy már nem lehet
És hogy nem biztos hogy belefér több gyerek (ha ez számít nektek)
Jöhet itt az okoskodás hogy régen bezzeg így meg úgy, meg Ő bezzeg szült fiatalon és milyen felelőtlen aki 30 felett szüli az elsőt - de vajon ők is felmérték hogy milyen jó lesz a fiatal anyukajaval csonka családban vagy feltesokkal annak a makkegészséges gyereknek - ja nem.
Milyen tizenévesen te kretén?
Én pl 25 voltam mikor szültem, egyik hsz. 28 éves.
Nem tizenévesen szültünk, de nem is 50 fölött.
Na az ilyen szuper 30 előtt szülő nőknek csak azt szeretném kívánni, hogy teremtsek meg a gyerekeiknek is a lehetőséget hogy ne kelljen 35 éves korukig várniuk...
Az én anyám is mindig felhanytorgatta hogy ő az én koromban bezzeg már kétgyerekes anya volt, ja csak mellé elvált, aztán mikor "felszabadult" és elkezdett onmegvalositani, elfelejtette visszaadni azt a segítséget amit ő kapott a saját anyjától...
Senki, idézőjelbe kellett volna tennem.
De annyira természetesnek veszed, hogy 35 alatt ne szüljenek a nők, hogy az már inkább a vicc kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!