Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen okból tudtál csak a...

Milyen okból tudtál csak a tervezettnél később gyermeket vállalni?

Figyelt kérdés

Tehát ha korábban szerettél volna szülni, miért csúszott későbbre? (Bár ez talán világos, azért kiemelem, hogy a kérdésem nőkhöz szól.)

Egészségügyi problémákon azokat a hátráltató tényezőket értem, amik a termékenységet önmagukban nem befolyásolják, az életminőséget azonban igen.

Családi támogatás vagy szociális kapcsolatok alatt pedig elsősorban az érzelmi támogatást vagy a (nem anyagi jellegű) segítségnyújtást.

A partner nem feltétlenül csak attól megfelelő, hogy képes szerető és stabil párkapcsolat kialakítására, de hajlandó gyermeket is nemzeni és a gyermekneveléssel járó (ráeső) terheket is elbírja.

2021. febr. 12. 11:42
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
75%
Társ hiánya. 20-23 között terveztem az elsőt, de éppen a 23. Születésnapomon jöttem össze a most mar férjemmel. :D így nem sokkal múltam 25, amikor szültem.
júl. 20. 19:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!