Tudnátok azonosulni a 4gyerekes, jurtás anyuka életszemléletével?
Figyelt kérdés
Azokhoz szól a kérdés, akik hallgattak tőle interjút, hogyan élnek.2021. febr. 7. 14:15
1/39 anonim 

válasza:

tudok vele azonosulni, ebbe az anyagias világba több ilyen ember kéne, és akkor az emberek nem hergelnék bele egymást egyre mélyebben ebbe a felesleges fogyasztásba. sokkal inkább ez mint a flancolás és a félmilliós babakocsisok világa.
2/39 anonim 

válasza:

Nem tudok, és sajnálom hogy a gyerekeknek ilyen helyen kell felnőni. Nem kell a flanc, stb, de efy normális ház vagy lakás wc- vel, fürdőszobával a mai világban már alap kéne legyen.
3/39 anonim 

válasza:

Nem hallottam az interjùt, facebook csoportban olvastam ròla. Nekem ùtmutatàst es erőt ad, hogy lehetsèges ,,nem szokvanyosan èlni". Otthontanulò a gyerekem, ahogy regebben az övèi is
4/39 anonim 

válasza:

Én láttam az interjú második felét. Alapvetően nincs ellene kifogásom, ha valaki másként akar élni, környezettudatosabban, közelebb a természethez, kevés vagy újrahasznosuló energiaforrásokat használva, de... maga a konkrét anyuka szemmel láthatólag fizikailag nem bír el ezzel az életformával. (Látszott a rendetlenség, káosz, dzsumbuj, rendetlen kert). Ha nem vesztette volna el a férjét, ketten talán tudták volna rendezetten működtetni a gazdaságot, stb., de ez a konkrét hölgy a körülményeit látva már nem áll a helyzet magaslatán. Nagyon nehéz lehet neki, sajnálom is, meg minden, de lehet, hogy át kellene gondolnia, hogy nem kellene-e változtatni.
6/39 A kérdező kommentje:
Én így tudom, hogy most már szeretne "rendes" otthont, pont ezen okokból! Szerintem beszélt is róla többször. Csak nem tudja megfizetni.
2021. febr. 7. 14:52
7/39 anonim 

válasza:

Nem tudok vele azonosulni, pedig mi is "természetközelien" élünk, de nem olyan túlzó és felelőtlen módon, mint ez a család.
Mert ahogy valaki írta, nem kell elanyagiasodni, nem kell 200 nm-es hodály, meg IPhone meg hasonlók, de ez már a lónak a másik fele, itt a gyerekeknek jóformán az alapvető dolgok sincsenek meg. Nem lehet négy gyereket segélyekből meg alkalmi bevételekből nevelni.
8/39 anonim 

válasza:

Igen, én is úgy tudom, hogy már rendes házba szeretnének költözni. Ezt mondjuk meg is tudom érteni. Jó dolog, ha vki természet közelében akar élni, de szerintem ez már túlságosan is nomád körülmény, főleg kisgyerekekkel. Persze, régen is éltek így, vagy hasonlóképpen emberek, de inkább az a baj, hogy egyedül kell megbirkóznia a problémákkal.
9/39 anonim 

válasza:

Nem. Én szeretem azt, hogy gombnyomásra allitom a fűtést. És ez csak egy dolog.
10/39 anonim 

válasza:

A riport elejét láttam, de húsz percen keresztül beszélt a semmiről, úgyhogy inkább kikapcsoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!