Párom közös gyermeket szeretne. Én nem vagyok biztos abban, hogy én szeretnék. Bevállaljam miatta? Két értelmes ember, akik 1 éve alkotnak egy párt, ezek lennénk mi.
Ez egy troll amúgy.
#29 Amúgy a jól tartja magát egy dolog. Nekem is tesóm és a sógornőm is 43 éves egyaránt, mind a ketten csinosak, vékonyak, eleve szépségiparban dolgoznak nem is lehetnek topisak, siman letagadhatnak egy 10-es külsőleg. De a biológia az biologia könyörgöm, fogadjuk már el, attól a méhe meg mindene még 43 éves és pont, nem alkalmas gyerekvállalásra.
Én 23 évesen szültem és annyira fárasztó , pedig egy pörgős, ezer fokon égő nő voltam előtte is, aki 40X évesen ezt akarja csinálni, hogy koszos pelenkát fogdos, meg éjszaka keleget hát valami nem okés nála. Én 43 évesen a 20 éves gyerekemmel remélhetőleg a tengerparton fogok feküdni meg megmászom a Kazbek hegyet, nem a böfis pólomat áztatom a mosdóban. Tudom mindenki más, de akkor is, szülni nem 43 évesen kell, fogadjuk már el az élet és a biológia rendjét.
Akik szerint a 43 éves nő teste már nem alkalmas a gyermekvállalásra, az mit gondol, miért nincs még túl a menopauzán? Csak kérdezem. Tény, hogy nem az a legoptimálisabb idő, de ha biológiai szempontból nézzük, akkor az első és az utolsó menstruáció között, bármikor alkalmas rá, különben a természet máshogy rendezte volna, ne akarjuk már felülírni.(Mint ahogy van, akinek már hamarabb elmarad a menstruáció, tehát ott egyértelműen jelzett a teste, hogy Ő már nem alkalmas rá.) Ez nem teljesen egységes.
Hogy válaszoljak is, neked kell eldönteni. Szerintem nem önmagában a kor, vagy az egyéves kapcsolat a kérdés, hanem, hogy ti, hogy lesztek boldogok. Mert a döntés már nem nagyon ér rá, viszont végleges. El tudjátok-e fogadni, hogy egymástól már nem lesz gyereketek? A párod úgy is szeretné-e, ha X év múlva egyedül marad vele?(Nem arra gondolok, hogy meghalsz, csak mondjuk mégis megromlik a kapcsolat).Meg még csomó kérdés, amit egymással kell megbeszéltetek, nem a gyikkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!