Párom közös gyermeket szeretne. Én nem vagyok biztos abban, hogy én szeretnék. Bevállaljam miatta? Két értelmes ember, akik 1 éve alkotnak egy párt, ezek lennénk mi.
Anyukám 48, a fiam 2...
Szerintem is inkább már nagyi, mint anya kellene, hogy legyen...
Nyugdíjasan menni a gyerek ballagására szerintem gáz...
Illetve 1 éves kapcsolatra?? 28 vagyok, mi 4 év után mertük ezt meglépni, pedig a második hónaptól együtt lakunk.
Számold ki.
72 leszel mire a gyerek 18 lesz (ha idén össze jön, de inkább már 73-74) ha egyáltalán megeled. A párod 61 mire a gyerek 18 lesz. Mindneki azt hinné hogy az unokatok, és arra is gondolni kell hogy azt a gyereket felkell nevelni, és nehéz 40 fölött. Az ember fáradékonyabb, idegesebb, és nő a kockázat is (pl Down kor, szívbetegség) én nem vállalnám be, neki már van gyereke, gondolom neked is. Majd jön az unoka, és babazhattok.
Valaki kérdezte itt nemrég, hogy kinek hány évesek voltak a szülei, amikor ők megszülettek. Valaki írta, hogy az övé 40 fölöttiek, és most ápolja az idős édesanyját.
Nem panaszként mondta, de elgondolkodtató. Bevállalod-e azt, hogy a gyereked 20-30-as évei azzal teljenek majd, hogy Titeket kell orvoshoz vinni, esetleg ápolni. Tudom, azt mondjátok most erre, hogy nem, mert mentek önként otthonba, stb... De a gyereked - ha lelkiismeretesen neveled-, nem biztos, hogy otthonba akar dugni, őrlődni fog, hogy hogyan oldja meg, hogy minél több támaszt nyújtson idős szüleinek.
Nem.
Túl idős vagy egy babához, és a párod sem fiatal már
Nem is akarsz igazán gyereket
1 éves kapcsolatba baromság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!