Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Párom közös gyermeket szeretne...

Párom közös gyermeket szeretne. Én nem vagyok biztos abban, hogy én szeretnék. Bevállaljam miatta? Két értelmes ember, akik 1 éve alkotnak egy párt, ezek lennénk mi.

Figyelt kérdés
De én idén 54 leszek. Párom fiatal, ő 43 éves. Nagyon készül rá, hogy anyuka legyen. Azt mondja, hogy úgy lesz teljes a kapcsolatunk.Van egy felnőtt nagylánya már, aki önálló életet kezdett a barátjával. Fiatalos vagyok, de azért 10 év múlva,...20 év múlva öregember.Szeretem a párom, és nem tudom mi lenne a helyes döntés.Bevállalni, vagy ha túlzottan ragaszkodik a gyerekhez, akkor szétmenjünk?

2021. febr. 2. 11:22
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 anonim ***** válasza:
39%

Anyukám 48, a fiam 2...

Szerintem is inkább már nagyi, mint anya kellene, hogy legyen...

Nyugdíjasan menni a gyerek ballagására szerintem gáz...

Illetve 1 éves kapcsolatra?? 28 vagyok, mi 4 év után mertük ezt meglépni, pedig a második hónaptól együtt lakunk.

2021. febr. 2. 11:49
 12/67 anonim ***** válasza:
48%
43 évesen jó esélyel terhes se lesz..
2021. febr. 2. 11:57
 13/67 anonim ***** válasza:
66%

Számold ki.

72 leszel mire a gyerek 18 lesz (ha idén össze jön, de inkább már 73-74) ha egyáltalán megeled. A párod 61 mire a gyerek 18 lesz. Mindneki azt hinné hogy az unokatok, és arra is gondolni kell hogy azt a gyereket felkell nevelni, és nehéz 40 fölött. Az ember fáradékonyabb, idegesebb, és nő a kockázat is (pl Down kor, szívbetegség) én nem vállalnám be, neki már van gyereke, gondolom neked is. Majd jön az unoka, és babazhattok.

2021. febr. 2. 12:06
 14/67 anonim ***** válasza:
91%
Mondd meg neki hogy te már nem szeretnél gyereket. Ha valóban értelmes ember akkor meg fogja érteni.
2021. febr. 2. 12:08
 15/67 anonim ***** válasza:
86%
Gyerekvállalás tekintetében a párod a legkevésbé sem fiatal, te pedig kifejezetten öreg vagy. (Mondom, gyerekvállalás kérdésben, mert amúgy nyilván fiatalok vagytok, főleg ha úgy is érzitek magatokat.)
2021. febr. 2. 12:08
 16/67 anonim ***** válasza:
64%

Valaki kérdezte itt nemrég, hogy kinek hány évesek voltak a szülei, amikor ők megszülettek. Valaki írta, hogy az övé 40 fölöttiek, és most ápolja az idős édesanyját.

Nem panaszként mondta, de elgondolkodtató. Bevállalod-e azt, hogy a gyereked 20-30-as évei azzal teljenek majd, hogy Titeket kell orvoshoz vinni, esetleg ápolni. Tudom, azt mondjátok most erre, hogy nem, mert mentek önként otthonba, stb... De a gyereked - ha lelkiismeretesen neveled-, nem biztos, hogy otthonba akar dugni, őrlődni fog, hogy hogyan oldja meg, hogy minél több támaszt nyújtson idős szüleinek.

2021. febr. 2. 12:09
 17/67 anonim ***** válasza:
58%
nekem meg 22 volt az anyukám, 16, és 20 évesen más ápoltam SM miatt. A barátnőm apukája meg 50 éves volt, mikor a lánya születettt, aztán két hete temettük, 78 évesen. Semmire nincs garanica.
2021. febr. 2. 12:11
 18/67 anonim ***** válasza:
31%
nyugdíjból fogod majd fizetni az albérletét egyetem alatt?
2021. febr. 2. 12:15
 19/67 anonim ***** válasza:
63%
18, a 17-es példámhoz: anyu 40 éves korától rokkant, a barátnőm apja meg a halála előtti héten mág tárgyaláson volt...
2021. febr. 2. 12:23
 20/67 anonim ***** válasza:
81%

Nem.

Túl idős vagy egy babához, és a párod sem fiatal már

Nem is akarsz igazán gyereket

1 éves kapcsolatba baromság

2021. febr. 2. 12:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!