Császárnál meztelenre kell vetkőzni?
Figyelt kérdés
Gondolom a műtétnél letakarnak, de előtte? Ha igen, ki lát olyankor? (Soha nem volt még műtétem, ezèrt nem tudom, hogy működik.)2021. jan. 31. 20:55
21/31 anonim válasza:
18-as vagyok,Jajj 19-es ne már hogy kipakoltak a beleimet 🙈😩🥴 hát utólag is rosszul leszek,isten bizony. Bár a férjem is mondta hogy meszarszek volt,úszott a vérben minden.
23/31 anonim válasza:
A beleket nem pakolják ki császár közben. A hányás a hashártya széthúzása miatt van.
Nálunk nem vetköznek meztelenre az anyák. Kórházi hálóing + egy csőtop szerű felső van rajtuk, az alá kerül a baba a születés után azonnal, ha minden rendben volt vele.
24/31 anonim válasza:
Hát én éreztem hogy rámpakolják, rendesen súlya is volt, és nekem ezt mondta a doki, hogy a belek pakolása miatt van hányingerem.
25/31 anonim válasza:
Nézz meg egy anatómiai ábrát, mi hol van. Több 100 császármetszést láttam testközelből a munkam során. Beleket nem pakolunk ki. A méhet a végén kiemelik a hasüregből, de most mar vannak olyan műtéti eljárások is, amelyek során ez sem szükséges.
26/31 anonim válasza:
Akkor melyik belső szervemet tették a hasfalamra, ami lehetett több kiló is? Elhiszem amit mondasz, de én meg átéltem, azért furcsállom.
27/31 anonim válasza:
Nem biztos, hogy minden kórházban ugyan azt a műtéti technikát használják.
Az egyikben biztosan pakolnak belet, a másikban meg nem.
Én is hallottam, ahogy a dokim mondta egy tanuló orvosnak (rezidens?), hogy ott a rectum (végbél), ott a... bél.. Nem emlékszem már.
Nekem eléggé fájt mondjuk a baba "kipréselése" (doki mondta így).
28/31 anonim válasza:
Nekem a hányás akkor volt, mikor még fel sem vágtak. Azt mondta a személyzet ez gyakran van és az érzéstelenítő mellékhatása, leesik tőle a vérnyomás.
30/31 anonim válasza:
29! Akkor ne most olvasgasd! 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!