Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Keloidos császárhegeteket...

Keloidos császárhegeteket következő császárnál milyenre vágták, szebb lett vagy csúnyább?

Figyelt kérdés
Egy császáron vagyok túl, vízszintes, bikinivonalban, doki azt mondta, hogy ha a második is császár lesz, kimetszi a keloidos részt és anélkül varrja össze de nem garantálja hogy gyönyörű lesz.

2012. okt. 24. 10:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen, egy vágásod lesz, úgy varrják össze. Úgy néz majd ki, mintha csak egy császár lett volna. Persze az új seb is lehet keloidos. (Nekem is az sajnos.)
2012. okt. 24. 11:58
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem az első vastag volt és girbe-gurba. A másodikat igéretéhez híven olyan szépre csinálta az orvos, hogy alig látszik.
2012. okt. 24. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!